PREMIJERKA Ana Brnabić najavila je da će u utorak biti saopštena konačna odluka o narednoj školskoj godini, ali da su najbliži tome da od 1. septembra đaci od prvog do petog razreda pohađaju nastavu u školama.

VLADA 011

10.08.2020. 13:12

@ljubica - Onda neka se vrate ucenici osmog raz.i cetvrtog gimnazije i srednje a ovi najmladji jos ne znaju da se cuvaju od1.osnovne do cetvtog ostaviti kuci

Sanja

09.08.2020. 14:58

Sva deca treba da se vrate u skolske klupe,i starijim djacima je potrebno da izadju iz kuce i budu da svojim vrsnjacima. Ako deca idu u vrtice,roditelji na posao,deca na treninge,ne vodim kakav je problem da se svi vrate u skolske klupe. Upropasticete generacije dece,kakvo ce im biti znanje a kakva socijalna strana. Kako u drugim zemljama deca normalno idu u skolu,a kod nas je problem.

VLADA 011

10.08.2020. 12:22

@Sanja - U kojim drzavama idu u skole samo u nekim a to nam nebi trebalo da dude merilo kod nas je jos virus vrlo aktivan a decu treba cuvati.Odgivori mi ako dete donese virus kuci zarazi majku i oca ko ce ga onda cuvati rodutelji nenogu na posao i sta onda. Drugo odgovori mi kada se otkrije da je dete inficirano onda ceo razred ide u samoizolaciju zajedno sa roditeljima da li si to znao? Odgovori mi ako jezabranjeno u zatvorenim prostoru vise od pet osoba kako sada moze 29 dece u ucionici?a u celoj skoli vise od 1400 ucenika?

Maja

09.08.2020. 18:12

Sva deca treba da idu normalno u skolu.Ovo vise nema nikakvog znacaja.U tom slucaju onda svi treba da sedimo svojim kucama.Ako sve radi i funkcionise normalno nevidim zasto skole ne bi radile.

ZALIV tacka NET

09.08.2020. 18:50

Ludilo uzelo maha! Vracate nam decu u skole tokom epidemije!? Ja moje dete ne pustam u skolu, zahtevam da mi se omoguci da se dete skoluje na alternativne nacine jer ne zelim da mi se dete zarazi i donese tu bolestinu kuci kod babe i dede ili njegove mame....vi eksperimentisete sa nasom decom ja kao roditelj to ne dozvoljavam. Ako me pokusate naterati nece na dobro da izadje!

Mirko Pesic

10.08.2020. 07:20

Ko ce krivicno odgovarati za slucaj sirenja epidemije iz skola ka porodicama (smrtni slucajevi, eventualni invaliditeti, hronicne bolesti) ??? Hoce li drzava da nadoknadi izazvanu stetu ostecenima usred forsiranjem skole u rizicnim uslovima ikako postoje online mogucnosti sa povremenim proverama znanja u skolama? Prece je zdravlje nego eksprementisanje sa zivotima!!!

Mirko

10.08.2020. 07:32

Ko ce krivicno odgovarati za slucaj sirenja epidemije iz skola ka porodicama (smrtni slucajevi, eventualni invaliditeti, hronicne bolesti) ??? Hoce li drzava da nadoknadi izazvanu stetu forsiranjem skole u rizicnim uslovima ikako postoje online mogucnosti sa povremenim proverama znanja u skolama? Imate online nastavu, proveru skoli povremeno, dosta ekspermentisanja sa nasim zivotima!!!

Olgica

10.08.2020. 12:01

Pravo ludilo....Pustite decu u skolu,da nesto nauce i da se druze.Bila sam sinoc u Vrnjackoj Banji...Ulice,kafici,baste,park...sve je puno naroda.Masku nosi svaki 50.Na prste se mogu nabrojati ljudi sa maskama.Kakva je razlika izmedju Vrnj.Banje i bilo kog drugog grada?.O cemu se ovde radi?Pustite nas da zivimo normalno!!!

Bruh

10.08.2020. 22:55

Zamolio bih ove nepismene ljude po komentarima da ne pisu nista, svakako se vi ne pitate. A pored toga vi ste ''zavrsili'' skole, koliko vidim kao da niste ni isli u njih.