IZBEĆI takozvanu savršenu oluju, onaj italijanski scenario iz najgorih dana pandemije korona virusa kada nisu gde imali više da sahranjuju preminule pacijente, najvažnije je u predstojećoj borbi protiv ove svetske pošasti.

Komentari (2)

Vinko

05.08.2020. 09:15

Gospodine Tiodorovicu, prvo vakcinisite sebe Vašu porodicu i celu Vašu familiju i ako mi ostali vidimo da su te vakcine koje vi "gurate" bezbedne i nemaju neželjenih efekata, onda prepustite nama da odlučujemo dali ili ne želimo da se vakcinišemo.

SERB

05.08.2020. 10:33

Не каже чије су то вакцине? Нити ће рећи? Познато је да немачка вакцина против коронавируса, која је у завршници експерименталне фазе, за носач или "вектор" има вирус малих богиња. То значи да би српска дјеца приликом вакцинације ММР вакцином била заражена короном. Пратећи реакцију српског генома, односно имунолошког система на корона вирус српски "јунаци доктори" могу писати научне радове и дати "посебан допринос борби против невидљивог". Обавестите јавност чије и које вакцине планирате да тестирате у другој фази СЗО пројекта "Солидарност", који је у току у Србији и који се завршава 30 марта следеће године - кинеске, руске или, у шта верујем, баш немачке, или све који понуде добру награду и бесплатно још 10000 респиратора и опрему за сваку новоотворену ковид-болницу.