Veljko Odalović zaražen koronom: Dačićev generalni sekretar u bolnici

Novosti online

24. 06. 2020. u 17:39

VELjKO ODALOVIĆ, funkcioner SPS i državni sekretar u Ministarstvu spoljnih poslova, ima korona virus i hospitalizovan je u klinici "Dr Dragiša Mišović".

Вељко Одаловић заражен короном: Дачићев генерални секретар у болници

Foto: Tanjug

Odalović je imao simptome novog virusa, pre svega bio je malaksao, zbog čega se javio lekaru, a analize su potvrdile da je pozitivan na kovid-19.

Odmah je prebačen u bolnicu i njegovo stanje je stabilno.

Odalović je potvrdio da je pozitivan na COVID19 i tvrdida se oseća dobro, te da bi u petak trebalo ponovo da bude testiran.

- Pretprošlog vikenda sam se osećao loše, dobio sam temeperaturu, bio sam malaksao i odmah u ponedeljak sam se javio lekaru. Testovi su pokazali da imam korona virus. Sada sam u bolnici "Dr Dragiša Mišović", sve je pod kontrolom - kaže Odalović i dodaje:

- Na terapiji sam. U petak je ponovno testiranje. Nije me strah, ali je cela ova situacija jako neprijatna.

On navodi i da je odmah obavestio kolege u Ministarstvu spoljnih poslova na koronu:

- Sa Ivicom Dačićem se nisam sreo, video, zadnjih 20-tak dana - kaže Odalović za Kurir.rs.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!