UPOZNAJTE KAFU KOJA JE OSVOJILA VOZAČE U SRBIJI: Poziv na Drive Cafe druženje

Promo

23. 04. 2024. u 17:22

KAFA je odavno verni saputnik svakog vozača, a pre nekoliko godina posetioci NIS Petrol i Gazprom benzinskih stanica dobili su još jedan razlog da naprave pauzu tokom vožnje – Drive Cafe kafu, kreiranu po ukusu potrošača.

УПОЗНАЈТЕ КАФУ КОЈА ЈЕ ОСВОЈИЛА ВОЗАЧЕ У СРБИЈИ: Позив на Drive Cafe дружење

Foto: Promo

NIS Petrol se potrudio da svojim potrošačima pruži još veće zadovoljstvo usluga. Naime, u želji da svojim kupcima omogući što bolji kvalitet kafe, NIS je od 2017. godine, sproveo dva ispitivanja u kojima je 1350 potrošača odabralo najbolju kafu na osnovu mirisa, arome, ukusa i opšteg utiska. Ispitanici su dali svoj sud te je tako danas Drive Cafe kafa prepoznata kao jedan od simbola Gazprom benzinskih stanica.

Ovom prefinjenom ukusu doprinosi blenda iz italijanske pržionice kafe – Casa del Cafè Vergnano. Danas, ova kafa ima verne fanove širom zemlje, a prethodne godine obeležen je i važan jubilej, čak šest miliona prodatih šoljica!

Foto: Promo

 

Sa puno uloženog truda, ovaj jedinstveni ukus Drive Cafe kafe nastao je kao autentičan spoj proverenog geografskog porekla svakog zrna i tradicionalne italijanske recepture prženja kafe, a blend koji su potrošači izabrali kao najbolji mešavina je arabike (80%) i robuste (20%).

Foto: Promo

 

- Samoslužni Drive Cafe koncept započet je 2015. godine na dve pilot stanice gde su potrošači mogli sami da biraju između 15 vrsta različitih toplih napitaka u tri veličine (S, M i L). Devet godina kasnije imamo ukupno 385 kafemata na preko 300 benzinskih stanica gde se može popiti Drive Cafe kafa ujednačenog kvaliteta, a na ovaj način zauzeli smo poziciju najvećeg coffee shop-a u Srbiji. Pred nama su novi ambiciozni ciljevi koje želimo da ostvarimo, a kako bismo to uspeli nastavićemo da potrošačima nudimo najbolji kvalitet i da odgovaramo na njihove potrebe. Najponosniji smo što su ljubitelji Drive Cafe kafe ne samo vozači, već i ostali potrošači koji na naše benzinske stanice dolaze kako bi popili omiljenu kafu i napunili se energijom za duge šetnje i nastavak putovanja - rekao je Branislav Ostojić, rukovodilac Službe za upravljanje restoranima i kafeima u kompaniji NIS.

Foto: Promo

 

- Casa del Caffè Vergnano je kompanija sa dugom tradicijom. Postojimo od 1882. godine i posvećeni smo stvaranju najlepših trenutaka koje ćete doživeti uz šoljicu najkvalitetnije kafe. Saradnja sa kompanijom NIS nastala je kao produkt potrebe za vrhunskim proizvodom koji će pokrenuti dodatnu energiju kod  posetilaca NIS Petrol i Gazprom benzinskih stanica. Zato smo za Drive Cafe brend kreirali poseban blend najkvalitetnijih, pažljivo odabranih zrna arabike, sa blagim dodatkom robusta kafe, kako bi se stvorile savršene arome koje će pružiti potpuni užitak prilikom ispijanja svake šoljice.Verujemo da će ova saradnja doneti još mnogo užitaka za sve korisnike i u godinama koje su pred nama i da će nastaviti da bude sjajan pokretač svih ljubitelja istinski kvalitetne kafe - istakao je Pjer Paolo Barberis,  Senior Export Manager u kompaniji Casa del Caffè Vergnano.

Foto: Promo

 

Međutim, u nameri da izađe sa širom ponudom na svojim benzinskim stanicama, NIS Petrol je želeo da uvrsti i nove mogućnosti, pa je tako osluškujući potrebe potrošača i prateći trendove, od nedavno na odabranim benzinskim stanicama uvedena i mogućnost pripreme kafe sa biljnim mlekom, a uskoro će se asortiman proširiti i na osvežavajuću Drive Cafe hladnu kafu.

Foto: Promo

 

Ono što izdvaja ovaj napitak od drugih je da nema dodatog šećera, pa tako svaki potrošač može da napravi hladnu kafu baš po svom ukusu i svojim navikama.

Foto: Promo

 

Da bi uživanje i zadovoljstvo bilo potpuno, u bogatom asortimanu najvećeg coffee shop-a u Srbiji imate priliku da odaberete i neke od hrskavih peciva, osvežavajućih deserta, autentičnih francuskih kroasana od čokolade, maline ili badema i mnoge druge poslastice koje su idealan spoj sa šoljicom omiljenog napitka.

Foto: Promo

 

Foto: Promo

 

Foto: Promo

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SAZNAJEMO: Zaista Marsa Matrouh, ili Egipatski Maldivi, najtraženija ovog leta!