RESTORAN NA KOSMAJU NAPLAĆUJE ČESMOVAČU: Oglasili se nakon haosa na mrežama - "Hvala na poseti, ne znate matematiku" (FOTO)

Novosti online

16. 02. 2024. u 12:08 >> 12:14

RAČUN iz jednog restorana na Kosmaju, na kojem se vidi da čašu vode naplaćuju 40 dinara, izazvao je brojne reakcije, uglavnom je naljutio mnoge.

РЕСТОРАН НА КОСМАЈУ НАПЛАЋУЈЕ ЧЕСМОВАЧУ: Огласили се након хаоса на мрежама - Хвала на посети, не знате математику (ФОТО)

Foto: N. Skenderija

U međuvremenu se oglasio i lokal koji je dao svoje viđenje situacije oko polemike za račun na kojem je i cena česmovače:

- Poštovani, da ste pitali u datom trenutku nekoga od zaposlenih zašto je to tako, vrlo rado bi Vam dali objašnjenje. Naime, zbog čestih restrikcija vode leti restoran ima svoj rezervoar za skladištenje sanitarne vode. S tim da voda prolazi kroz taj deo uz pomoć hidrofora konstantno, a noću u samom rezervoaru ispravnost vode bude dodatno loša  (ljudi koji žive u okruženju to odlično znaju). Voda na čašu se služi iz aparata, koji možete i sami videti u šanku čak i iz restorana ukoliko sedite u prizemlju - kažu u restoranu i dodaju:

- Da li sam restoran profitira na toj čaši vode? Naravno, da ne. Jer svako ko zna prostu matematiku to može i sam da izračuna. Hvala Vam na poseti.

(Informer)

BONUS VIDEO:

SAMO POLOVINA IZNAD VODE: Splav "Kartel" jutro nakod potonuća

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

TUGA: Preminuo fudbaler kojeg Piksi i Rambo Petković dobro pamte