NEMA SKIJAŠA KOJI NIJE PROŠAO NJEGOVE RUKE: Nenad Đorđević Čičak gotovo 15 godina pomaže ljudima da stanu na pancerice (FOTO)

Ђорђе Грмуша
Đorđe Grmuša

10. 02. 2024. u 20:27

DOK su široj javnosti prva asocijacija na Kopaonik astronomake cene ili vrhunski provod, za mnoge skijaše, posebno one najmlađe prva asocijacija na ovu planinu je Nenad Đorđević, zvani Čičak koji gotovo 15 godina pomaže skijašima da stanu na pancerice.

НЕМА СКИЈАША КОЈИ НИЈЕ ПРОШАО ЊЕГОВЕ РУКЕ: Ненад Ђорђевић Чичак готово 15 година помаже људима да стану на панцерице (ФОТО)

Foto: Ustupljene fotografije

Čičak, kako ga mnogi na ovoj planini znaju, već deceniju i po radi u Skijašnici poznatog hotela na Kopaoniku i nema tog skijaša koji, žargonski rečeno, nije prošao kroz njegove ruke.

Obuvao je i izuvao Čičak i decu i odrasle, i početnike i one profesionalce jer bez pancerica ne može niko, a u ovaj posao, kako kaže se zaljubio kada je imao svega 15 godina.

Mnogo toga se na Kopaoniku promenilo od tada, ali njegov posao nije i radi ga i dan danas sa istim žarom i predanošću kao i kada je počeo. 

Na Kopaoniku nije poznat samo zbog svog petnaestogodišnjeg staža, već i po svojoj razbarušenoj kosi, za koju mnogi misle da je perika. Tako se još prepričava kada je Lepa Brena tokom boravka na Kopaoniku pitala Čička da li mu je to perika, pa je i sama morala da se uveri da je frizura prava!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)