U NOVOM SADU NESTAO MLADIĆ: Policija i porodica tragaju za Jovanom Marićem (21)

Lj.P.

07. 02. 2024. u 18:56

POLICIJA i porodica tragaju za mladićem Jovanom Marićem (21) iz Novog Sada, koji je nestao u utorak uveče. U novosadskoj policiji nam je potvrđeno da je mladićeva majka sinoć prijavila njegov nestanak. U potragu za nestalim dvadesetjednogodišnjakom, uključili su se i njegovi prijatelji i poznanici.

У НОВОМ САДУ НЕСТАО МЛАДИЋ: Полиција и породица трагају за Јованом Марићем (21)

FOTO: Društvene mreže

Jovanova majka Hana Kovalenko, za „Novosti“ kaže da je mobilni telefon, dokumeta i novčanik ostavio kod kuće. Izašao je nonšalantno obučen , kao da je izašao da baci smeće ili do prodavnice. Na sebi imao sivo-belu trenerku, plavo-sivu jaknu o krem duboke zimske patike.

- Sa njim sam se čula u utrak oko 19 časova, javio se na telefon mlađeg sina – kaže nam Jovanova majka Hana Kovalenko, dodajući da je ona tada bila na poslu. - rekao mi je da mlđai sin, njegv brat spava, bolestan je ima neki virus, i da je sve u redu. To je bio naš poslednji razgovor te večeri.

Zabrinuta za Jovanova, njegova majka kaže da, koliko je njoj poznato, Jovan nije imao nikakvih problema. Studira u Zemunu, a uz školovanje je i radio. Vodio je, dodaje, normalan život, kao i svi njegovi vršnjaci.

-Kada sam uveče došla kući s posla, vrata njegove sobe bila su zaključana, mislila sam da spava – prepričava nam plačnim glasom majka Hana šta se dešavalo u utorak uveče. - Otključala sam sobu, ali njega nije bilo unutra, niti bilo gde u kući. Zvala sam njegove drugove, ali ni oni mogli da mi kažu gde je moj Jovan. Sa njegpovim drugovima smo ga tražili po kraju, ali ga nigde nismo videli. Pozvala sam policiju i prijavila sinovljev nestanak.

Majka moli sve koji imaju bilo kakve informacije o Jovanu da jave policiji ili na broj telefona 025/204-15-27.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije