UŽAS NA BEOGRADSKOM AERODROMU: Umrla devojka (20) iz Velike Britanije nakon operacije želuca u Turskoj

Novosti online

22. 01. 2024. u 16:00

DEVOJKA (20) iz Velike Britanije preminula je u Beogradu nakon što je avion, kojim se vraćala u domovinu nakon operacije želuca u Turskoj, hitno sleteo na naš aerodrom jer joj je pozlilo.

УЖАС НА БЕОГРАДСКОМ АЕРОДРОМУ: Умрла девојка (20) из Велике Британије након операције желуца у Турској

Foto: D. Milovanović

Iz avio-kompanije potvrdili su za portal Aero.rs da je avion, koji je leteo od Istanbula do Londona, morao da sleti u Beograd jer je jednom od putnika pozlilo.

- Zdravlje i bezbednost naših putnika su prioritet, te je putnik napustio avion kako bi dobio hitnu medicinsku pomoć. Neverovatno smo tužni što čujemo da je putnik preminuo nakon lečenja i naše misli su u ovom trenutku sa porodicom - naveli su iz kompanije WizzAir.

(Aero.rs)

Uskoro opširnije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

HITAN PRIJEM: Srđan Đoković primljen u Urgentni centar!