DEČAK IZ KOSOVSKE MITROVICE POSLAO PISMO DEDA MRAZU: Ovo je njegova novogodišnja želja - i sigurno će vas rasplakati (FOTO)

Марија Стевановић
Marija Stevanović

02. 01. 2024. u 21:30

DEČAK iz Kosovske Mitrovice napisao je pismo Deda Mrazu u kom traži da ostane u Kosovskoj Mitrovici.

ДЕЧАК ИЗ КОСОВСКЕ МИТРОВИЦЕ ПОСЛАО ПИСМО ДЕДА МРАЗУ: Ово је његова новогодишња жеља - и сигурно ће вас расплакати (ФОТО)

Foto: Novosti

Posebno dirljivo obraćanje, uz reči zahvalnosti, dopunio je i crtežom. Na njemu se vidi dečak koji plače.

"Dragi Deda Mraze, moja novogodišnja želja je da ostanem da živim u Kosovskoj Mitrovici. Svima si ispunjavao želje, možes li i meni? Hvala na svemu", stoji u pismu.

Kako stoji u objavi sa društvenih mreža, reč je o novogodišnjoj želji jednog desetogodišnjaka, koji se sa porodicom seli put centralne Srbije.

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!