"U DRUŠTVU SA MOJOM PRIJATELJICOM..." Darija Kisić posetila devojčicu koju je otac držao zatočenu u stanu na Zvezdari (FOTO)

Novosti online

31. 12. 2023. u 11:42

MINISTARKA za brigu o porodici i demografiju Darija Kisić posetila je devojčicu L.P. koja je u hraniteljsku porodicu smeštena polovinom jula, nakon što je oduzeta od oca koji ju je držao zatočenu u stanu na Zvezdari, povodom nadolazećih praznika.

У ДРУШТВУ СА МОЈОМ ПРИЈАТЕЉИЦОМ... Дарија Кисић посетила девојчицу коју је отац држао заточену у стану на Звездари (ФОТО)

Foto: Instagram

- U društvu sa mojom prijateljicom, u beskrajnoj igri i zabavi, radosti praznika, iščekivanju snega i još po nekog poklona - napisala je ministarka ispod fotografija sa predivnom devojčicom.

Kisić je L.P. poželela da u narednoj godini bude zdrava i srećna.

Podsetimo, prema navodima iz optužnice, devojčica je sedam dana bila zaključana u stanu bez osnovnih uslova za život.

Policajka PS Palilula, koja je pronašla devojčicu, rekla je da je 24. marta u kasnim večernjim satima otišla na adresu za koju je ukazano da postoji mogućnost da je ostavljeno dete. Kada je policija stigla, uočeno je da na vratima stana nema brave.

Policajci su lisicama otvorili vrata stana i tada su ušli u prostoriju u kojoj nije bilo svetla. U pitanju je velika prostorija koja je ličila na dnevni boravak i koja je bila puna smeća. Pretragom stana policajci su uočili da su vrata kupatila zaključana, a ključ se nalazio u bravi sa spoljne strane. Kada su ušli u kupatilo devojčica je, kako je navedeno u optužnici, virila iz kade, ali nije ustala, već se pridigla u sedeći položaj.

Na sebi je imala roze jaknu sa kapuljačom, donji deo trenerke koja joj je dosezala do ispod kolena, a bila je mršava do te mere da je s nje spadala odeća.

U kadi u kojoj je ležala nise se nalazilo ništa osim prljave majice koja se nalazila ispod deteta. Devojčica je bila normalne visine za svoj uzrast, ali izuzetno neuhranjena. Policajka je rekla da je bila toliko lagana, da je osećaj bio kao da je teška svega dva kilograma.

Kako je navedeno, u kupatilu nije bilo ni hrane ni vode, grejanje nije radilo, a prozor je bio otvoren na kip. Policajka je opisala da je bilo hladno i da se u kupatilu, kao i u celom stanu, osećao neprijatan miris.

(Telegraf.rs)

BONUS VIDEO: SLAVLjENjE ZAPADNIH PRAZNIKA: Koji su stari zaboravljeni praznici?

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!