PRVA DOMAĆA KOMPANIJA SA PRESTIŽNIM PRIZNANJEM: Mozzart dobitnik "Top Employer" certifikata

Promo

20. 12. 2023. u 13:00

U JEDNOJ domaćoj kompaniji karijerni put je uzbudljiv kao eko regata na Limu, pun izazova kao OCR trke na Petrovaradinu, Štrandu, Vrdniku, a staze uspeha vode čak i do Najrobija.

ПРВА ДОМАЋА КОМПАНИЈА СА ПРЕСТИЖНИМ ПРИЗНАЊЕМ: Mozzart добитник Top Employer цертификата

Foto: Soultime media

Od specijaliste do rukovodioca velikih projekata na nekom drugom kontinentu, od operatera do top-menadžmenta… Uzrečica „top” često se čuje u centrali kompanije Mozzart u Beogradu, koju zaposleni petkom mogu da napuste mnogo pre špica, sa kafom koja se služi uz „Zvuke srca”.

Šta je sve „top” u Mozzartu u prethodnom periodu analizirao je Top Employer Institut, a regionalni lider u priređivanju igara na sreću postao je prva u potpunosti domaća kompanija koja je dobila prestižni certifikat! Top Employer Institut je uradio izuzetno opsežnu analizu i procenu procesa, izmerio rezultate i proglasio Mozzart kompaniju za Top Employer 2023, poslodavca koji  pokazuje posvećenost boljem svetu rada i to pokazuje kroz odlične kadrovske politike i prakse.

Mozzart više od dve decenije gradi imidž poželjnog poslodavca, a sada je stigla još jedna potvrda da  ova kompanija sluša i čuje zaposlene i brine o njihovim potrebama. Da razume koliko je važno imati klizno radno vreme, skraćenu radnu nedelju, dodatno zdravstveno osiguranje… U Mozzartu obuka ne mora biti samo na konferencijama, već i u prirodi. Profesionalni i lični razvoj se može postići na usavršavanjima, ali i kada se zavrnu rukavi u ekološkim akcijama. Timski duh je najvažniji zadatak ne samo tokom orijentiringa na tim-bildinzima.

Foto: Soultime media

Samo 15 firmi u Srbiji uspelo je da izgradi status top poslodavca, a u Mozzartu ističu da su ponosni što su prva u potpunosti domaća kompanija sa ovim priznanjem.

- Više od dve decenije samostalno gradimo i uređujemo svoje procese. Certifikacija je samo potvrda nečega u šta su uložene godine razvoja, planova i realizacije, unapređenja i nadogradnji, a sam certifikacioni pečat potvrda da smo na pravom putu. Ovo priznanje, kao i niz drugih koje smo dobili, Poslodavac partner, ISO 9001, ISO 27001, zajedno ukazuju na stabilnost kompanije, održivost i kvalitet, ali i na savesnost prema poslu i prema zaposlenima. Ovaj certifikat dokazuje da smo mi poslodavac koji zna kako da ceni doprinos zaposlenih, da se on prati i nagrađuje, da postoji dobar sistem razvoja zaposlenih, uslovi za rad su odlični, da se koriste moderni alati i tehnologije rada, da se brine o motivaciji i zadovoljstvu zaposlenih, opštoj dobrobiti, kao i da se ravnopravnost i jednakost podrazumevaju - istakla je Marija Božović, direktorka sektora ljudskih resursa u Mozzartu.

Deo revizije i procene su bili procesi postavljanja i razvijanja biznis strategije, održivosti poslovanja, načina upravljanja, radno okruženje, akvizicija talenata, učenje, razvoj karijere zaposlenih, oblast zadovoljstva zaposlenih, nagrade i priznanja, prihvatanja različitosti, jednakost i inkluzija, dobrobit i još mnogo toga. Rezultati certifikacije pokazali su da je kompanija Mozzart visoko rangirana u svim oblastima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!