NESTALA ŽENA U NIŠU: Sanela izašla iz porodične kuće i ništa nije ponela sa sobom - Majka moli za pomoć

J. Ć.

26. 10. 2023. u 15:40 >> 15:40

SANELA Berović (38) iz niškog naselja „Branko Bjegović“ nestala je u noći između utorka i srede, 24. i 25. oktobra, i njena majka Marina Berović apeluje na sve građane da pomognu da Sanela bude pronađena.

НЕСТАЛА ЖЕНА У НИШУ: Санела изашла из породичне куће и ништа није понела са собом - Мајка моли за помоћ

Foto: Fejsbuk

- Moja ćerka je izašla iz kuće u kojoj živi sa mužem i četovoro dece, a da sa sobom ništa nije ponela, ni mobilni telefon, ni ličnu kartu, ništa, baš ništa. Ne znamo gde je, nije se javila ni meni niti nekom od rođaka ili prijatelja. Užasno se plašim da joj se nešto loše nije dogodilo - strahuje majka nestale Nišlijke.
 
Prema njenim rečima, razloge nestanka njene Sanele treba tražiti u porodičnom nasilju kome je godinama bila izložena.
 
- Njen suprug je nasilan, maltretirao ju je godinama, držao pod ključem. Sanela je sve to trpela jer ima četvoro dece sa njim. Najmlađe dete je prvi razred osnovne škole, a najstarije je sedmi razred. Dvoje dece između su treći i peti razred. Ja sam dva puta prijavljivala policiji da je zlostavljana, ali ništa od toga nije bilo. Njen suprug je prijavio nestanak policiji i kazao da je nestala u jedan noću, a mom sinu je rekao da je nestala u zoru, u četiri ujutru. Ne znamo šta je istina - kazala je Marina.
 
Ona je zamolila sve koji su negde videli Sanelu ili znaju nešto o njenom nestanku da joj jave na telefon 064 1463459.
 
Međutim, iz niške policije kažu da je nestanak prijavio njen suprug. 
 
Policijska uprava u Nišu potvrdila je da im je juče prijavljen nestanak ženske osobe. 
 
- Suprug je prijavio nestanak žene. Policija preduzima sve mere i radnje iz svoje nadležnosti kako bi nestala osoba bila pronađena - kazali su u Policijskoj upravi u Nišu.
 
Građani koji imaju informacije o nestaloj ženi, dodali su, to mogu da prijave policiji putem telefona ili u najbližoj policijskoj stanici na području grada.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024