VAŽNO DA ZNATE AKO KREĆETE NA PUT: Evo kakvo je trenutno stanje na graničnim prelazima

Tanjug

05. 10. 2023. u 17:48

NA naplatnoj stanici Dimitrovgrad, normalizovan je saobraćaj za teretna motorna vozila, nakon obustave zbog zadržavanja teretnih motornih vozila na graničnom prelazu Gradina, saopštilo je Javno preduzeće "Putevi Srbije".

ВАЖНО ДА ЗНАТЕ АКО КРЕЋЕТЕ НА ПУТ: Ево какво је тренутно стање на граничним прелазима

Foto Tanjug

Prema informacijama Uprave granične policije u 17.15 časova, teretna vozila najduže čekaju na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu iz Srbije - pet sati a na graničnim prelazima Kelebija i Batrovci, takođe na izlazu, četiri sata.

Na graničnom prelazu Gradina, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 200 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja za sve kategorije vozila, prenose "Putevi Srbije".

BONUS VIDEO: Šapić: Ne mogu da ne priznaju da se u Beogradu radi više nego ikada

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!