TRENUTNO STANJE NA PUTEVIMA U SRBIJI: Na ovim deonicama se izvode radovi - izmenjen je režim saobraćaja

Tanjug

18. 07. 2023. u 08:48

PREMA informacijama Puteva Srbije, do 21. jula biće izvođeni radovi u periodu od 6 do 12 sati na košenju bankina na državnom putu I A reda broj 2, na deonici Lajkovac–Ljig, u smeru ka Čačku.

ТРЕНУТНО СТАЊЕ НА ПУТЕВИМА У СРБИЈИ: На овим деоницама се изводе радови - измењен је режим саобраћаја

Nikola Fifić

Radovi se izvode u pokretu, uz zatvaranje zaustavne saobraćajne trake u zoni radova.

Kako je navedeno u saopštenju, radovi su obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Takođe, do 21. jula u periodu od 6 do 12 časova, izvode se radovi na košenju razdelnog pojasa na državnom putu I A reda broj 2, na deonici Obrenovac–Ub.

Na auto-putu E-763 kod tunela Šarani ka Beogradu najavljeni su radovi na održavanju ITS opreme i sistema za upravljanje tunelima danas u periodu od 9 do 14 časova, uz odvijanje saobraćaja preticajnom saobraćajnom trakom, dok će vozna biti zatvorena za saobraćaj.

Navodi se da se na auto-putu E-80, u tunelu Bancarevo, u smeru ka Nišu izvode radovi na pranju tunela do 20. jula do 15 časova, pa će zato biti zatvorena leva tunelska cev.

Saobraćaj se odvija dvosmerno kroz desnu cev tunela.

Kako je navedeno u saopšenju, na deonici Kraljevo – državna granica sa Crnom Gorom, kao i deonici Ribariće – Mehov Krš najavljena je obustava saobraćaja zbog asfalterskih radova danas u periodu od 8 do 12 i od 13 do 17 čaosva.

Alternativni putni pravac je: Novi Pazar – Pazarište – Tutin – Mehov Krš – državna granica sa Crnom Gorom.

Na auto-putu E-75, kod petlje Kovilj–Beška, ka Beškoj, danas se izvode radovi na mašinskom krpljenju kolovoza i to u periodu od 7 do 17 časova.

Saobraćaj će se u zoni radova odvijati preticajnom saobraćajnom trakom.

Na auto-put E-70, na deonici Pećinci–Ruma, ka Batrovcima, najavljeni su radovi na asfaltiranju i montaži/demontaži sigurnosne zaštitne ograde na nadvožnjaku koji će trajati do 20. jula, a izvodiće se od 7 do 17 časova.

Za saobraćaj je zatvorena vozna i zaustavna saobraćajna traka u zoni radova u dužini do 500 m, a saobraćaj se odvija preticajnom saobraćajnom trakom, navedeno je u saopštenju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024