AKO STE OVOG JUTRA KRENULI NA PUT, NAORUŽAJTE SE STRPLJENJEM: Velike gužve na granici, vozila čekaju i po 90 minuta

Tanjug

08. 07. 2023. u 07:36

SEZONA putovanja i godišnjih odmora u dane vikenda donosi veći broj vozila na autoputevima i glavnim putnim pravcima, kada su zadržavanja na graničnim prelazima i najduža, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije (AMSS).

АКО СТЕ ОВОГ ЈУТРА КРЕНУЛИ НА ПУТ, НАОРУЖАЈТЕ СЕ СТРПЉЕЊЕМ: Велике гужве на граници, возила чекају и по 90 минута

Foto: Printskrin/AMSS

Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP " Putevi Srbije", na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije Republike Srbije, na putničkim terminalima na graničnom prelazu Gradina na izlazu se čeka 90 minuta, na Preševu na izlazu 40 minuta, a autobusi 20 minuta, dok se na Horgošu na putničkim terminalima na ulazu čeka 30 minuta.

Teretna vozila na graničnom prelazu Batrovci na izlazu čekaju 60 minuta. Na ostalim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja za sve kategorije vozila.

BONUS VIDEO: Narod i dalje dolazi da se oprosti od dede Đorđa

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!