Potpredsednik Vlade Srbije i ministar finansija Siniša Mali izjavio je danas da će država pomoći lečenje čoveka čija je ćerka započela akciju prikupljanja novca za njegovo izlečenje prodavanjem krofni.

Carica Sveta

28.06.2023. 09:17

Ekonomski rast i privredni razvoj vidljivi su svuda. U celoj Srbiji i u svim oblastima života. Sve je unapređeno. Uprkos brojnim izazovima protekle decenije. I naročito zbog mladih ljudi, otvaranja perspektive za njih, sigurne budućnosti i opatanka u svojoj zemlji, treba uvek to i podržavati. Podržavati takav put zemlje. Put koji je dosledan, sa pogledom ka budućnosti. To je inače i odlika našeg srpskog identiteta. I to je predivna osobina mnogih naših velikana. Koji su menjali i čovečanstvo. To je radost progresa koju delimo sa svima, samo što to neko prihvati brže, lakše, nekome treba vremena da razume. Ali je uvek bitno da se zajednički brod kreće ka budućnosti. Kao i život. To je taj vid i uvid koji nas krasi. Kao i ljubav prema svojoj zemlji i narodu.

mira

28.06.2023. 10:43

svaka čast treba pomoći treba da pomognete i radnicima pik zemun da se na human i pravedan naćin reši njihov problem.na žalost polovina radnika su preminuli.

Drago

28.06.2023. 11:36

Pitam se, sta rade nase socijalne i zdravstvene sluzbe kad mora da reaguje jedan ministar da bi covek dobio srestva za lecenje. Ne razumem.

Ljiljana

28.06.2023. 15:39

Svaka čast za Srbiju. Država kao i u većini ovakvih slučajeva pomaže svojim građanima. Nikada nisam sumnjala u svoju državu!!! Gospodinu od srca želim uspešnu intervenciju. Brz oporavak, da se vrati svojoj porodici, posebno hrabroj ćerkici. Srećno!!! Živela naša Srbija.???.

Ljiljana

28.06.2023. 15:45

Poruka: Obratite se rukovodstvu države, i pomoć će uslediti. Ukoliko je u mogućnosti. Sve pohvale državi Srbiji. Gospodinu SREĆNO I USPEŠNO!!!