SUPRUGA SRBINA NESTALOG U GRČKOJ U SUZAMA: Policija pretražuje kamere i spisak putnika na brodu - od Radovana još nema ni traga

Novosti online

02. 06. 2023. u 09:37

GRČKA intenzivno traga za državljaninom Srbije Radovanom Juračićem, koji je nestao kada je navodno iz Atine brodom krenuo do ostrva Kos.

СУПРУГА СРБИНА НЕСТАЛОГ У ГРЧКОЈ У СУЗАМА: Полиција претражује камере и списак путника на броду - од Радована још нема ни трага

foto: Privatna arhiva

Radovan se 28. maja ukrcao u autobus koji je iz Srbije krenuo ka Atini. Zatim je 29. maja trebalo da se ukrca na putnički brod u luci Pirej. Međutim, od tada mu se gubi svaki trag. Njegov nestanak prijavila je porodica.

O njegovom nestanku govorile su sestra i supruga nestalog Radovana.

Juračićeva žena kaže da su kontaktirale sa policijom, i da daju sve od sebe.

- On se javio sa broda da je ušao na brod i da će se javiti ujutru kad stigne na Kos, međutim to se nije desilo. Pomaže nam srpska ambasada u Grčkoj. Čovek iz ambasade je u kontaktu sa policijom, oni su angažovani, pretražuju kamere, spisak putnika na brodu, Telekom Srbija je poslala zahtev za odobrenje da mu uđu u trag u telefon. Javila nam se grčka novinarka iz njihove emisije u kojoj će biti sve o njegovom nestanku, tako da uglavnom sve što smo mogli i što je u našoj moći, policija, Interpol, sve... - kažu zabrinute žena i sestra.

Kada su kontaktirale sa brodom na koji se navodno ukrcao suprug i otac, rekli su im da nemaju ovlašćenje da daju spisak putnika, ali da će ga dati policiji.

- Želimo da kažemo da ako ga je neko video da nam se jave, svaka pomoć je dobrodošla. Nadam se da će ga neko videti i da će nam javiti, a ako bilo šta čuju, da nam jave - rekla je Juračićeva, rasplakavši se.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

NOVOSTI SAZNAJU: Evo koga još Hag traži osim Šešelja