"HVALA TI, DRAGANE, ŠTO SI NAM SVIMA ULEPŠAO ŠKOLOVANJE" Potresne reči dece iz škole u kojoj se desio masakr, opraštaju se od ubijenog čuvara

Novosti onlajn

03. 05. 2023. u 14:26

U PUCNjAVI koja se jutros dogodila u Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“ na Vračaru ubijeno je osmoro dece i radnik obezbeđenja, dok su šestoro dece i jedan nastavnik škole ranjeni i trenutno su zbrinuti u Urgentnom centru i Tiršovoj.

ХВАЛА ТИ, ДРАГАНЕ, ШТО СИ НАМ СВИМА УЛЕПШАО ШКОЛОВАЊЕ Потресне речи деце из школе у којој се десио масакр, опраштају се од убијеног чувара

Foto: Društvene mreže

Dragan Vlahović je prvi stradao kada je maloletni ubica Kosta K. ušao u školu i počeo da puca. Vlahović je radio dugo godina na mestu čuvara u školi "Vladislav Ribnikar" i đaci su ga voleli. Imao je sjajan odnos sa decom koja su ga slušala i umeo je među njima da zavede red.

Učenici Osnovne škole "Vladislav Ribnikar" na društvenim mrežama potresnim rečima opraštaju se od čuvara škole. 

Foto: Društvene mreže

Tekst potpisa

Podsetimo, Kosta K. je prvo naleteo na njega kada je sa dva pištolja ušao u zgradu škole i ubio ga na licu mesta. Zatim je uleteo u učionicu istorije gde je ubio osam đaka i nastavnicu istorije koja je držala nastavu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZNENADNA SMRT: Preminuo Danilo Dončić