U CENTRU SUSA, BLIZU LUKE I MEDINE: Odaberite letovanje u Tunisu, upoznajte Sus i ponesite najlepše uspomene odande

Promo

26. 04. 2023. u 16:00

SOUSSE Pearl Marriott Resort & Spa 5* se nalazi u centru grada Susa, na 17km udaljenosti od aerodroma u Monastiru i na 153km udaljenosti od aerodroma u Tunisu.

У ЦЕНТРУ СУСА, БЛИЗУ ЛУКЕ И МЕДИНЕ: Одаберите летовање у Тунису, упознајте Сус и понесите најлепше успомене оданде

Foto: Promo

Hotel se nalazi u Susu, u blizini centra, na samo par minuta šetnje do Medine i luke. Hotel ima ukupno 222 sobe, standardne, superior i apartmane. Hotel ima restoran domaće i internacionalne kuhinje “The Opus” i “The Gourmet”, lobby bar, pool bar i beach bar. U hotelu je moguće čuvanje dece, ali se takva usluga dodatno plaća.

Foto: Promo

Sousse Pearl Marriott Resort & Spa 5* ima svoju plažu koja se nalazi preko puta ulice. Gosti mogu bez doplate da koriste suncobrane i ležaljke. Plaža je široka i peščana.

Foto: Promo

Sve sobe imaju Wi-Fi, balkon, klimu, TV, fen za kosu, sef, tuš kabinu,set za čaj i kafu, minibar. Hotel ima ukupno 222 smeštajne jedinice sa direktnim i delimičnim pogledom na more i pogledom na grad. Sobe su standardne, superior i apartmani. U dodatno plaćene usluge, koje su gostima na raspolaganju, ubrajaju se room service, telefon i ostalo van koncepta.

Foto: Promo

Sousse Pearl Marriott Resort & Spa 5* ima uslugu All inclusive  – doručak, ručak i večera prema hotelskim pravilima u glavnom restoranu. Takođe, gostima su na raspolaganju barovi: Pool Bar, Lobby Bar, Beach bar kao i užine u određeno doba dana. Uvozna alkoholna i bezalkoholna pića i ostalo van koncepta, plaćaju se dodatno. Gostima su na raspolaganju otvoreni i zatvoreni  bazen. Tu je i spa centar “Jumana spa” sa  teretanom, 11 soba za masažu i zatvorenim bazenom.Ukoliko žele masaže i ostale usluge koje nisu obuhvaćene konceptom, gosti ih mogu koristiti uz određenu nadoknadu.

Foto: Promo

Ukoliko ste se ove godine opredelili za Tunis, ali vam ovaj hotel iz nekog razloga ne odgovara, u ponudi su brojni hoteli, međusobno dosta različiti po mestu na kom se nalaze, po konceptu, sadržajima…

Foto: Promo

Ako se pak, niste još uvek opredelili za destinaciju, možemo vam predložiti Egipat ili Tursku, a u pripremi je još jedna sjajna destinacija. Uz sve navedeno, odlična je vest da se sve rezervacije mogu uraditi iz sopstvenog doma kroz opciju online rezervacije na našem sajtu. Za dodatne informacije i pitanja, tu je i call centar 011 655 78 00.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!