"KAMERA JE SNIMILA DA ULAZI U ULICU, ALI NE I DA IZLAZI IZ NJE": Misterija nestanka Emilije (14) iz Ćuprije - devojčice nema već 8 dana

Novosti online

20. 04. 2023. u 12:28

DEVOJČICA Emilija Jovanović (14) iz Ćuprije je nestala prošle nedelje u noći između srede i četvrtka, a o njoj još nema nikakvih novih informacija.

КАМЕРА ЈЕ СНИМИЛА ДА УЛАЗИ У УЛИЦУ, АЛИ НЕ И ДА ИЗЛАЗИ ИЗ ЊЕ: Мистерија нестанка Емилије (14) из Ћуприје - девојчице нема већ 8 дана

Foto: Društvene mreže

Kako se saznaje od oca devojčice, policija ispituje svaki trag ali bezuspešno. Jedna kamera je zabeležila kako devojčica ulazi u ulicu, ali se ne vidi da Emilija izlazi iz te ulice!

Podsetimo, Emilija (14) je nestala u noći između srede i četvrtka kada je izašla iz svoje kuće u Ćupriji, a nema je već 8 noći.

Iz PU Jagodina su potvrdili da potraga za devojčicom i dalje traje.

- Policija intenzivno traži devojčicu - rekli su iz PU jagodina.

Kamera uočila Emiliju

- Svaki trag koji su imali su ispitali, ali sve je ispalo ćorsokak. Ispitane su njene drugarice, sve kako ide po proceduri - priča Milan, otac devojčice.

Kako kaže, postoji jedan čudan detalj, koji su zabeležile nadzorne kamere.

- Komšijska kamera je zabeležila, vidi se trag kako je Emilija ušla u ulicu, ali se ne vidi da je izašla iz nje, to je veoma čudno. Prošlo je već 8 noći, ona nikada ranije nije izlazila iz kuće - ispričao je otac deteta.

Izašla je iz kuće i od tada joj se gubi svaki trag

Kako je ranije ispričala njena majka Nataša, policija još nema nijedan trag o nestaloj devojčici i porodica moli sve građane da, ukoliko imaju neku informaciju, jave organima reda.

- Molim beogradsku policiju, vojsku i sve koji mogu da nam pomognu. Policija ne može da nađe dete, nemaju informaciju - ispričala je kroz plač Nataša.

Devojčica je visoka 160 centimetara, ima 50 kilograma, braon oči i kosu. Porodica moli sve koji imaju bilo kakvu informaciju da obaveste policiju.

Ispitano i odeljenje u koje ide devojčica

Majka nestale devojčice svakodnevno objavljuje apele, a kako je navela, grupa građana Ćuprije se organizovala i išla u potragu za devojčicom.

Takođe, ona je zamolila i da meštani provere svoje vikendice u Ćupriji.

Majka devojčice redovno ide u policiju kako bi proverila kako napreduje potraga za devojčicom.

- Ona se iskrala iz kuće, ujutru sam videla da je nema. Deteta mi nema nedelju dana, šta da mislim, šta jedna majka može da misli - rekla je Nataša.

Kako kaže sagovornica, policija je ispitala sve koji bi mogli da imaju bilo kakve informacije, među kojima su i Emilijini drugari iz odeljenja. Ispitane su i sve njene drugarice, ali niko do sada nije pružio informaciju koja bi pomogla da se pronađe ova četrnaestogodišnja devojčica.

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!