U JUTARNjEM programu na televiziji Prva jutros se kod voditeljke Marije Stamenić govorilo o cenzuri koju ekološki aktivisti pokušavaju da udare na seriju "Južni vetar". Aktivisti su naime, reagovali zbog scene u pomenutoj seriji i tražili od članova ekipe serije "Južni vetar" da se javno izjasne o projektu Jadar.

Komentari (15)

Cika crni

02.04.2023. 12:44

Alal vera,gledao sam i Bikovicev odgovor i na sve to imam samo ovo da kazem: nije ni čudo sto nam je ovakva vlast,kada nam CU"F"TE vode opoziciju !!!

Roki

02.04.2023. 12:51

Страни плаћеник који мора да оправда узети новац. Штета коју је нанео својој држави и народу је огромна.

Miodrag

02.04.2023. 13:01

Ћути да право да пресуђује о свему, као што су напр. књижевна дела- да одлучи која имена људи и места могу бити употребљене у романима, филмовима и серијама; ко може дa игра у филмовима, позоришту; да организатори јавних манифестација морају да раде по његовим инструкцијама и његовом одобрењу; да се сваки облик његове активности прати од стране РТС и медија са националном фреквенцијом и то емитује бар један школски час дневно, да седнице Одбора којим председава одржавају и у иностранству како именовани стекао међународни утицај и афирмацију... У супротном би био занемарени елоквенција, образованост и стручност именованог и онемогућено испољавање интелектуалних потенцијала тако неопходних на политичкој сцени Србије

Šator

02.04.2023. 13:18

Фикција код глумаца, али овај друг Цјепаница и екипа не муте по Србији због екологије већ због јавно им мрских америчких долара. Спречавају економски раст Србије како би се сачувала природна богатства за оне који дођу послије нас на нашу земљу, а ми нестанем јер се нисмо нормално развијали и наше побједе које смо крваво платили трошили на лажну браћу хрвате и сличне који не да их не занимамо, већ нас искрено мрзе до геноцидности.

warhammer

02.04.2023. 13:18

Tuzno je na sta su ovi priuceni politikaneri,karakternih osobina zenskog polnog organa,spremni.Izvrtanje cinjenica,nabedjivanje,vredjanje,neosnovano poredjenje,samo je deo cutinog politickog arsenala.Da ne govorim o ovima na vlasti,trenutno.A kako vidim cutu,on bi bio daleeeko,daleeeeeko,gori.

MILE

02.04.2023. 14:55

KO je gledao jutros uzivo,sve mu je jasno,nepismeni Kokanovic, bot koji samo ponavlja jednu recenicu ,isti i CU(f)TA,de si Tito da govna posaljes na Goli Otok,demokratija(zapadna) je smrt za svako drustvo.Pederi lezbejke,pedofili,mas ubice,to su vrednosti zapada i zelenih.. A ti Koki procitaj neku knjigu a moze i bukvar...ma mars odavde....sve ti nasvet.....

Bonaparta

02.04.2023. 15:48

Ti tkz. Zeleni pokret u suštini ima problem sam sa sobom. Gospodin koji je zastupao stav tih Zelenih tokiko se izlupetao da je to užas koliko čovek pojma nema ni o čemu. Oni imaju zadatak dobijen od finansijera sa zapada i oni to i ne kriju, a ovamo se bune što neko iznosi evidentne činjenice. Dođe vam ovo kao u filmu Balkanski špijun i scena kada izgovaraju čuvenu rečenicu "Oprostiće ti Đura što te tukao!!" Da neveruješ šta možeš da čuješ i vidiš u 21 veku u Srbiji. Još malo počeće da beže iz bioskopa ti tkz Zeleni kada počne pucnjava u sceni da ih ne ubiju. Neka odu u Ameriku da se bune što je prosuto 300 tona izuzetno toksičnog polivinilhlorida, ako smeju.

Dusan

02.04.2023. 17:16

Odusevljavaju me Ćuta i kompanija. Daju nam pravu sliku svesti ovog naroda i pokusaj da se na svaki nacin ulovi po koji politicki poen. Izlupeta se Ćuta kao nikad,a ovom Kokanovicu ne treba nista ni objasnjavati. Prase se ne uci da peva. Izgubis samo vreme i nikad ne propeva.

Cika crni

02.04.2023. 18:05

Alal vera,gledao sam i Bikovicev odgovor i na sve to imam samo ovo da kazem: nije ni čudo sto nam je ovakva vlast,kada nam CU"F"TE vode opoziciju !!!

Anđa

02.04.2023. 20:13

Ahaha moja Srbijo!To je isto kao kad su meštani Kladova pisali predsedniku Venecuele sa molbom da oslobodi Kasandru,iz istoimene serije ,jer ona nije kriva!Hahaha budala nikad dosta!

Sale

03.04.2023. 01:09

Bikovic nije napadnut kao glumac koji glumi Maraša vec kao producent serije koji skupljajuci novac za istu uzima 500000 hiljada eura od EU i Rio Tintovog lobija.Da bi opravdao te pare nije mogao u seriju ubaciti da se neko bori protiv mrkog uglja u Surdulici,vec su morale biti Nedeljice i litijum.