DRUGI KRUG IGRE "UZMI RAČUN I POBEDI" POČINJE U SEPTEMBRU: Jedna stvar će vas posebno iznenaditi

Novosti onlajn

28. 02. 2023. u 17:07

MINISTARSTVO finansija najavilo je da se drugi krug nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" očekuje već od septembra ove godine.

ДРУГИ КРУГ ИГРЕ УЗМИ РАЧУН И ПОБЕДИ ПОЧИЊЕ У СЕПТЕМБРУ: Једна ствар ће вас посебно изненадити

Foto: Printscreen/RHMZ

Ovogodišnje izdanje igre je bilo najuspešnije do sada jer je tokom prvog kruga skenirano više od 100.000.000 računa. Potpredsednik Vlade i ministar finansija Siniša Mali istakao je da je ovakav odziv prevazišao sva očekivanja. 

- Možda smo se nadali ovakvim statistikama, ali da budem u potpunosti iskren, nismo ih očekivali. Posle tačno dva meseca od početka rada aplikacije imamo više od sto miliona skeniranih računa, od 920.000 punoletnih građana Srbije koliko ih je instaliralo aplikaciju do sada. Bilo je određenih bojazni kako će naši sugrađani prihvatiti prelazak sa koverata na aplikaciju, da li će se snaći u nečemu za njih potpuno novom. Pokazali su međutim da se snalaze u digitalizaciji mnogo bolje nego što se misli - rekao je Mali.

Potpredsednik Vlade je napomenuo da je ovo samo prvo poluvreme i pozvao je građane da nastave da uzimaju račune i da ih skeniraju na svojoj aplikaciji jer se na jesen očekuje još pet izvlačenja. Veoma je bitno da se napomene da će u jesenjim izvlačenjima učestvovati svi računi poslati od 24. decembra prošle godine. Važno je i da se zna da će računi tokom čitavog perioda između dva kruga moći nesmetano da se skeniraju.

Pravo na učešće u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi” imaju svi punoletni građani Srbije, a za učestvovanje neophodna je instalirana istoimena aplikaciju na mobilnom telefonu.

BONUS VIDEO: UZ PLjESKAVICU I NOVI FISKALNI RAČUN - Siniša Mali na Sajmu proverio kako se poštuju propisi

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

MOBI BANKA POSTAJE YETTEL BANK