Tražite stan u blizini škole, vrtića i metro stanice? Ovu ponudu ne smete propustiti

Promo

28. 02. 2023. u 16:00

OVO je naselje sa najboljim saobraćajnim vezama u Beogradu.

Тражите стан у близини школе, вртића и метро станице? Ову понуду не смете пропустити

U Beogradu na vodi sve je na dohvat ruke

Koliko puta vam se desilo da na listi dnevnih obaveza imate samo par stavki, a kući ipak dođete kasno uveče, iscrpljeni, bez trunke energije? Ne morate previše da razmišljate da biste shvatili na šta ste potrošili dragoceno vreme – samo bacite pogled kroz vetrobransko staklo na kolonu ispred sebe i zapitajte se koliko ste puta ušli u auto i izašli iz njega u toku dana. Zamislite samo koliko biste vremena i energije uštedeli za sebe i svoje najdraže kada biste većinu svakodnevnih obaveza mogli da obavite peške, praktično u komšiluku!

Ovakva mogućnost više nije rezervisana samo za manja mesta u Srbiji. Od početka razvijan kao „grad u malom“ u prelepom ambijentu na obali Save, Beograd na vodi stanarima pruža brojne savremene sadržaje neophodne za ispunjen život na samo nekoliko minuta šetnje.

Metro stanica, škola i vrtić na kućnom pragu

Iza Savskog trga ukrštaće se prve dve stanice metroa

U posebnim pogodnostima odličnih saobraćajnih veza uživaće budući stanari BW Iris, koji će za svega minut moći da stignu do glavne metro stanice u zaleđu Savskog trga, gde će se ukrštati prve dve linije podzemne železnice. Osim brojnih tramvajskih i autobuskih linija koje ovuda prolaze, metro će u potpunosti promeniti način života stanara ovoga kvarta, a put i do najudaljenijih delova grada biće nikada brži i lakši.

Ako, pak, poželite da negde odete automobilom, po povratku ne morate razmišljati o tome gde ćete parkirati auto, jer i BW Iris, kao i svaka zgrada u okviru Beograda na vodi, ima podzemnu garažu koje su, prema navodima Republičkog geodetskog zavoda, postale prave „zvezde“ na tržištu nekretnina.

Dvojezična državna škola u blizini BW Iris

Roditelje koji izaberu BW Iris za svoj novi dom posebno će obradovati što će na samo nekoliko koraka imati najsavremeniji državni vrtić. Kada dođe vreme za učenje prvih slova, sabiranje i oduzimanje, moderna državna osnovna škola je takođe u neposrednoj blizini. Nastava u njoj se odvija na dva jezika, a da sve bude još bolje, đacima će na raspolaganju biti i bazen u samoj školi, kao i sportski tereni na otvorenom.

Osim toga, u zgradi Stare pošte će, nakon temeljne rekonstrukcije, biti smešteno pozorište „Boško Buha“, interaktivni dečiji muzej i biblioteka, do kojih će stanari BW Iris sa decom moći da dođu za samo dva minuta. Ako tome dodamo da ih od kućnog praga do poslovnog dela Novog Beograda deli 3-5 minuta vožnje automobilom, a do Slavije 7 minuta, onda je jasno zbog čega je izbor stana u BW Iris znači izbor dobro organizovanog dana u koji staju i posao i zadovoljstvo.

Lokacija zgrade BW Iris omogućava odličnu organizaciju dana

Dodatna pogodnost kupovine stana u BW Iris je mogućnost otplate tokom izgradnje na sedam rata sa 0% kamate. O ovoj opciji, kao i o izboru stanova, možete da se informišete na Prodajnom danu u petak, 10. marta u BW Prodajnom centru na Sava Promenadi, pošto zakažete termin registracijom na belgradewaterfront.com.

Samo nekoliko trenutaka do svega što vam je potrebno

BW Iris - mesto srećnog odrastanja

Da je BW Iris mesto srećnog odrastanja, bezbrižnog roditeljstva i zdravog i aktivnog porodičnog života, govori i to da se nedaleko nalazi Sava Promenada, novi epicentar gradskih dešavanja, odakle vrlo lako stižete do svega što vam je potrebno u toku dana. Najveća šoping, zabavna i gastronomska destinacija u regionu jugoistočne Evrope, Galerija, nalazi se baš na omiljenom beogradskom šetalištu, pa možete da zaboravite na automobile, saobraćajne gužve i špiceve.

Ukoliko želite da sa svojim klincima uživate u džogingu i igri na otvorenom, tu je Savski park sa stazom za trčanje, multifunkcionalnim sportskim terenima, jedinstvenim dečijim igralištem i prostorom za nezaboravne porodične piknike. Prostranim unutrašnjim dvorištem zgrade BW Iris dominira najsavremeniji sportski centar BW Apollo, sa bazenom, spa centrom, kafićem i rekreativnim programima za decu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)