BEOGRAD RASKINUO UGOVOR SA "KENTKARTOM": Grad od sada preuzima naplaćivanje karata na sebe

S.Vidačković

21. 02. 2023. u 10:57

NA DANAŠNjOJ sednici Skupštine grada prisutno je 89 od 110 odbornika. Pred odbornicima je dnevni red sa 37 tačaka, među kojima je i odluka o konačnom raskidu Grada sa "Kentkartom", privatnom firmom za naplatu karata. Tako će Grad naplatu karata konačno uzeti pod svoje okrilje.

БЕОГРАД РАСКИНУО УГОВОР СА КЕНТКАРТОМ: Град од сада преузима наплаћивање карата на себе

Foto N. Fifić

Pre početka sednice, šefovi opozicionih odborničkih grupa održali su konferencije za novinare.

Pre početka današnje sednice, šef odborničke grupe "Moramo" Dobrica Veselinović rekao je da svi novi planovi imaju izrazit prizvuk "investitorskog urbanizma bez ulaganja u javnu infrastrukturu ili rešavanje nagomilanih urbanističkih i saobraćajnih problema u gradu".

Veselinović je govorio i o zagađenosti vazduha, te rekao da izveštaji pokazuju nedostatak političke volje da se decenijski problem zagađenja vazduha reši i nesposobnost grada da odgovori na izazove klimatskih promena.

BONUS VIDEO: TO MOGU SAMO ŽENE - Vidite kako su sestrice štitile inkubatore dok je zemljotres razarao Tursku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

NESVAKIDAŠNJE ISKUSTVO JEDNOG DOSTAVLJAČA: Ne znam da li da bacim one kese i klisnem niz stepenice, ili da stoički sačekam...