Studenti iz regiona za decu Svratišta (FOTO)

Promo

05. 12. 2022. u 17:24

BEZ obzira na okolnosti u kojima živimo, studenti iz regiona, su pokazali da humanost i empatija i dalje postoje. Naime u organizaciji Fakulteta za projektni i inovacioni menadžment prof.dr Petar Jovanović studenti iz celog regiona Slovenije, Hrvatske, Crne Gore, već treću godinu za redom skupljaju paktiće za decu Beogradskog Svratišta u Krfskoj.

Студенти из региона за децу Свратишта (ФОТО)

FOTO: Promo

Paketići su u Beograd stizali na različite načine, automobilima, autobusima, preko prijatelja, ali je najbitnije da su uručeni na pravo mesto:

FOTO: Promo

- Nadamo se da će ova akcija biti samo jedna od mnogobrojnih humanitarnih projekata koje ćemo zajedno ostvariti. Vrata su svima otvorena i pozivamo svakoga ko želi da obraduje i nasmeje mališane da se priključe. Već treću godinu za redom učestvujemo u ovoj humanitarnoj akciji i jako smo ponosni na na to i podršku profesora iz Regiona! Pored znanja i projekata koje radimo na fakultetu, izuzetno su bitni razumevanje, empatija, briga za druge, timski rad...Mi smo nase paketiće poslali autobusom - dodao je njihov kolega Bojan iz Vukovara.

FOTO: Promo

Kako bi im pokazali da nisu usamljeni u svojoj humanosti, studentima su se prudružili i profesori fakulteta.

- Prvi put učestvujemo u ovoj manifestaciji i presrećni smo. Kolege iz Beograda smo upoznali krajem septembra u Tuzli na jednom takmičenju i odmah smo rekli da. Nije bitan rezultat već humanost i da kada legnete da spavate, kažete sebi, dan mi je bio divan, pomogao sam nekome, kome je pomoć bila potrebna. Poslali smo pakete kolima preko prijatelja. Čak smo i njih angažovali. Osmeh mališana, nema cenu - istakla je kolegnica Ana iz Slovenije.

FOTO: Promo

Sasvim smo sigurni  da će tako biti i jednoga dana u njihovim budućim profesijama.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju