VREMENSKA PROGNOZA ZA SUBOTU 12. NOVEMBAR: Jutro pretežno oblačno, popodne razvedravanje, moguć sneg

Novosti online

12. 11. 2022. u 01:00

Republički hidrometeorološki zavod dao je najnoviju prognozu za narednih sedam dana.

ВРЕМЕНСКА ПРОГНОЗА ЗА СУБОТУ 12. НОВЕМБАР: Јутро претежно облачно, поподне разведравање, могућ снег

Foto: Tanjug/S.A.

PROGNOZA ZA SRBIJU

U Srbiji će sutra tokom dana biti pretežno oblačno, slaba kiša će padati ponegde u istočnim, centralnim i južnim predelima, kao i u Bačkoj, a posle podne se očekuje postepeno razvedravanje.

Prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda, najniža temperatura iznosiće od 4 do 8, a najviša od 12 do 15 stepeni.

Ujutru se očekuje mestimično magla. Na visokim planinama, iznad 1.500 m, kratkotrajno će padati i slab sneg.

Posle podne postepeno razvedravanje i to prvo u košavskom području usled pojačanja jugoistočnog vetra. Duvaće slab do umeren istočni i severoistočni vetar.

VREME U BEOGRADU

I u Beogradu će sutra ujutru biti magla ili niska oblačnost. Pre podne pretežno oblačno, posle podne postepeno razvedravanje uz slab i umeren istočni i jugoistočni vetar. Najniža temperatura od 6 do 8, a najviša dnevna oko 14 stepeni.

VREME NAREDNIH DANA

Prema izgledima vremena za narednih sedam dana, do subote, 19. novembra, u nedelju i ponedeljak pretežno sunčano i malo toplije.

Po kotlinama, dolinama reka i na visoravnima zapadne i južne Srbije magla ili niska oblačnost koja će se ponegde zadržati i duže tokom dana.

U ponedeljak uveče i tokom noći u jugozapadnim i zapadnim, a u utorak i u ostalim predelima promenljivo oblačno mestimicno sa kratkotrajnom kišom.

Zatim, pretežno oblačno sa čestom pojavom kiše, na visokim planinama sa snegom, uz postepeni pad temperature posebno od četvrtka.

sputnikportal.rs

BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!