U KUĆI porodice Mihajlović na Makiškom polju kod Ade Ciganlije, svega osam kilometara od Terazija i još manje od Beograda na vodi, sijalica nikad nije zasvetlela.

Komentari (5)

Dr

05.11.2022. 11:35

Ako ove novine hoće da pomognu porodici, za početak neka se kazni osoba koja im je uzela ličnu kartu. Ne sme NIKO zadržavati ličnu kartu, čak mislim da je to krivično delo. Ne bi me čudilo da je firma otvorena na njihovo ime. Drugo, kao novine, znam da im možete pomoći oko uvođenja struje. Molim vas da im pomognete, ako imalo verujete u dobro

Što ti je život

05.11.2022. 12:32

tu su,a kao d ane postoje.Pa na koji fazon su bile one silne emisije sa renoviranjem kuća,izgradnjom...ma beži više nema smisla ništa u ovoj "državi" osim ako nisi...ma znate već

Miomir

05.11.2022. 12:39

Ovde i kad bi se prikljucila struja oni bi verovatno izgoreli svi do temelja sa kucom zajedno, sto se nazalost cesto desava. Bolje srusiti ovo staviti dva kontejnera jedan za starije drugi za mladje i toplo je i sigurno. Angazujte bager za 200 evra su dva sata da razbuca to a opstina ce vam dati kontejner i struju na osnovu placa ako je na vase ime.

Oki

06.11.2022. 07:21

A kako bi plaćali tu struju, da je i dobiju? Njima treba neko da ih izdržava. Zadržali im ličnu kartu? Pa, što nisu tražili da im vrate? Nešto u toj priči ne štima.