DEČAK (5) SE ISKRAO IZ KUĆE I ŠETAO: Incident u Leskovcu, dete prešlo dva kilometra i stiglo u centar grada

I. M.

14. 09. 2022. u 15:54

DEČAK iz jednog od leskovačkih naselja je, sa nepunih pet godina, neprimećen izašao iz porodične kuće na ulicu i šetajući oko dva kilometra stigao u centar grada.

ДЕЧАК (5) СЕ ИСКРАО ИЗ КУЋЕ И ШЕТАО: Инцидент у Лесковцу, дете прешло два километра и стигло у центар града

foto: I.Mitić

Njega su srećom primetili građani, pa je posle prijave policiji vraćen majci.

U policiji kažu da su mališana, koji je šetao sam, primetili prolaznici juče oko 17 časova. Njeni pripadnici su odmah izašli na lice mesta i doveli ga u službene prostorije.

U međuvremenu se tamo pojavila i detetova majka. Ona je bila veoma zabrinuta, a policija joj je predala dete.

Iako je dečak iskoristio trenutak nepažnje ukućana, kako bi izašao iz porodičnog doma i šetao gradom dok je cela porodica tragala za njim, policija je ovaj neobičan slučaj, po zakonu, morala da prijavi leskovačkom Centru za socijalni rad.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

RED SUNCA, PA RED KIŠE: Evo kakvo nas vreme očekuje danas