U BEOGRADU USKORO PLJUSKOVI I GRMLJAVINA: RHMZ najavio kišu u glavnom gradu, Šumadiji i Banatu

Novosti online

27. 04. 2022. u 17:25

OBLAČNOST sa pljuskovima i grmljavinom iz zapadne Srbije, Srema i južne Bačke u naredna dva časa premeštaće se ka Šumadiji, Beogradu i Banatu, najavio je RHMZ.

У БЕОГРАДУ УСКОРО ПЉУСКОВИ И ГРМЉАВИНА: РХМЗ најавио кишу у главном граду, Шумадији и Банату

D. Balšić

- Kratkotrajan pljusak očekuje se ponegde i u oblasti Homolja. U zoni pljuskova pojačan vetar - navodi se u najavi.

Izgledi vremena za naredne dane

Prema izgledima vremena za narednih sedam dana, do srede, 4. maja, u četvrtak umereno do potpuno oblačno i svežije, mestimično s kratkotrajnom kišom uz pojačan severozapadni vetar.

Od petka do nedelje uglavnom suvo sa sunčanim intervalima, a lokalna pojava kiše biće moguća samo još na istoku Srbije. Temperatura u manjem porastu.

Početkom naredne sedmice, ponovo nestabilno sa povremenim pljuskovima i grmljavinom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

Donorstvo je herojstvo