SUPRUGA RASIMU SAOPŠTILA DA JE GOGIĆ POGINUO: LJajić teško podneo vesti

Novosti onlajn

11. 04. 2022. u 13:25

RASIM Ljajić je saznao tragičnu istinu da je njegov prijatelj i bliski stranački saradnik Branko Gogić poginuo juče u saobraćajnoj nesreći u kojoj je i sam Ljajić zadobio teške povrede.

СУПРУГА РАСИМУ САОПШТИЛА ДА ЈЕ ГОГИЋ ПОГИНУО: Љајић тешко поднео вести

FotoTanjug

- Supruga je jutros posetila Rasima u Kliničkom centru u Nišu i saopštila mu je najgoru vest da je Branko, koji je imao nepunih 45 godina, poginuo juče na licu mesta. Rasim je i sam slutio da je Branko nastradao, stalno je pitao za njega, ali su mu iznova i iznova odgovarali da ne znaju šta je s njim jer je druga ekipa hitne pomoći prevezla Branka s mesta nesreće, koja se dogodila nedaleko od Ražnja. Svi su bili svesni da mu ne mogu više lagati, ali i da je, i mimo povreda koje je zadobio, jak da može podneti najgoru vest, pa su odlučili da mu to supruga saopšti, kao najbliža. Ostavljena je sama s njim u sobi da bi mu rekla da je Branko mrtav. Teško je to podneo, kako je supruga prenela medicinskom osoblju, ali se i nekako sabrao i pred lekarima i sestrama izgleda potpuno staloženo, uopšte ne govori o tome - saznaje Kurir.

Inače, Ljajić nema, kako saznajemo, nikakve posebne zahteve, ništa ne traži ni od hrane, ni od stvari.

- Potpuno se ponaša kao i svaki drugi pacijent, nema nikakve posebne zahteve - navodi Kurir.

Ljajić je, inače, polomio nekoliko rebara, ima hematome po glavi, i povrede grudnog koša, ali je svestan, stabilan i nije životno ugrožen. Kontrolni skener mu je rađen jutros i pokazao je da nema nikakvih novih problema, niti ima unutrašnjih krvarenja, niti problema s hematomima, a što je moguće kod pacijenata koji imaju povrede kao on.

Podsetimo, Ljajić je bio na mestu suvozača i bio je pored auta kada je stigla hitna pomoć, a Gogić je bio na mestu vozača. Ljajić je odmah doktorku iz hitne pomoći pitao da li je Branko živ, a ona, ne želeći da mu saopšti najcrnju vest, jer odmah se videlo da je Gogić poginuo na licu mesta, rekla mu je da ne zna i da je druga ekipa preuzela vozača automobila. Vatrogasci su morali da seku auto da bi izvukli njegovo telo.

BONUS VIDEO:

NAJNOVIJE INFORMACIJE O STANjU RASIMA LjAJIĆA:Doktor Muamer Bačevac saopštio-"Van životne opasnosti"

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!