VREMENSKA PROGNOZA ZA 11. APRIL: Ponegde ujutru mraz, tokom dana malo toplije

Novosti online

11. 04. 2022. u 01:07

REPUBLIČKI hidrometeorološki zavod dao je najnoviju vremensku prognozu za narednih nedelju dana.

ВРЕМЕНСКА ПРОГНОЗА ЗА 11. АПРИЛ: Понегде ујутру мраз, током дана мало топлије

Foto: Profimedia/Ilustracija

PROGNOZA ZA SRBIJU

Oblaci odlaze dalje ka istoku, pa će sutra biti pretežno sunčano, samo je ponegde na istoku, uz promenljivu oblačnost, moguća kratkotrajna kiša, na planinama slab sneg. Jutro hladno, mestimično sa slabim prizemnim mrazem, a na severu i sa lokalnom pojavom mraza i na 2m visine. Tokom dana u većem delu pretežno sunčano i malo toplije, a samo na istoku uz promenljivu oblačnost ponegde sa kratkotrajnom kišom, na planinama sa snegom. Vetar slab i umeren, severozapadni i zapadni. Jutranja temperatura od -1 stepen do 5 stepeni, a najviša dnevna od 12 stepeni do 15 stepeni.

VREME U BEOGRADU

U Beogradu jutro hladno, dan sunčan s temperaturom oko 14 stepeni.

UTORAK 12. 4. 2022 - Ujutro hladno. Prizemni mraz se očekuje u svim krajevima, a u centralnim i južnim delovima Srbije lokalno i mraz na 2 m. U toku dana pretežno sunčano i toplije. Vetar slab, promenljivog pravca. Najniža temperatura od -2 do 5 stepeni, a najviša od 17 do 20 stepeni.

SREDA 13. 4. 2022 - Ujutro hladno sa prizemnim mrazem. U toku dana pretežno sunčano i toplo. Vetar slab i umeren, istočni i severoistočni. Najniža temperatura od 0 do 8 stepeni, a najviša od 18 do 22 stepena.

ČETVRTAK 14. 4. 2022 - Ujutro sveže ponegde sa prizemnim mrazem. U toku dana pretežno sunčano i toplo. Vetar slab i umeren, istočni i jugoistočni. Najniža temperatura od 2 do 8 stepeni, a najviša od 20 do 24 stepena.

PROGNOZA VREMENA za narednih pet dana (od 15. 4. 2022. do 19. 4. 2022)

U petak promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima, a u toku noći ka suboti jače naoblačenje sa padavinama. Od subote umereno do potpuno oblačno, svežije, mestimično sa kišom, na planinama sa snegom. Od ponedeljka prestanak padavina i razvedravanje.

(RTS)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)