POKRET SOCIJALISTA: Srbija NATO agresiju nikada neće zaboraviti, niti oprostiti

Novosti online

24. 03. 2022. u 16:00

ČLANOVI Gradskog odbora Pokreta socijalista Beograd danas su u centru grada organizovali svoju tradicionalnu akciju "Slikom protiv bombi" povodom obeležavanja 23. godine od početka NATO agresije na Srbiju.

ПОКРЕТ СОЦИЈАЛИСТА: Србија НАТО агресију никада неће заборавити, нити опростити

Foto Arhiva

Predsednik Gradskog odbora Pokreta socijalista Beograd Vladimir Ilić poručio je da Pokret socijalista ne može i nikada neće zaboraviti NATO agresiju na svoju zemlju.

Ilić je, takođe, naglasio da Srbija više nego ikad mora da očuva mir i stabilnost, a da je garant te stabilnosti politika koju sprovodi predsednik Aleksandar Vučić.

-  Dvadeset tri godine posle otpočinjanja  agresije NATO alijanse na Srbiju, Pokret socijalista poručuje da ne možemo da zaboravimo i da nikada nećemo zaboraviti  rušenje naše Srbije i ubijanje nevine srpske dece. NATO se za svoj strašan zločin nikada nije pokajao, sve zemlje koje čine tu alijansu, a koje su učestvovale u bombardovanju naše Srbije nikada se nisu izvinile zbog hiljada ubijenih i povređenih, nedužnih civila - rekao je Ilić.

Prema njegovim rečima, NATO i sve zemlje alijanse nikada se nisu izvinile građanima Srbije zbog rušenja njihovih kuća, mostova, bolnica, zbog bacanja kasetnih bombi na njihove gradove, zbog trovanja zemlje osiromašenim uranijumom.

- Dolaskom Aleksandra Vučića na vlast, Srbija na dostojanstven način obeležava sve datume stradanja i patnje našeg naroda. Dolaskom Vučića na vlast, naša država konačno sme da kaže da je NATO izvršio agresiju na Srbiju, sme da pomene imena naše ubijene dece, sme da pomene i Milicu Rakić i Bojanu Tošović i svako srpsko dete koje su raznele NATO bombe. Srbija NATO agresiju nikada neće zaboraviti, niti oprostiti - poručio je predsednik Gradskog odbora Pokreta socijalista Beograd Vladimir Ilić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!