SASTANAK VULINA, STEFANOVIĆA I MOJSILOVIĆA Tema Kopnena zona: "Pojačati napore u zaštiti stanovništva u ovom delu Srbije" (FOTO)

Novosti onlajn

03. 02. 2022. u 11:18 >> 12:30

POTPREDSEDNIK Vlade i ministar odbrane dr Nebojša Stefanović, zajedno sa ministrom unutrašnjih poslova Aleksandrom Vulinom i načelnikom Generalštaba Vojske Srbije generalom Milanom Mojsilovićem, održao je danas sastanak u kasarni "Toplički ustanak" u Kuršumliji čija je tema situacija u Kopnenoj zoni bezbednosti.

САСТАНАК ВУЛИНА, СТЕФАНОВИЋА И МОЈСИЛОВИЋА Тема Копнена зона: Појачати напоре у заштити становништва у овом делу Србије (ФОТО)

Foto: Ministarstvo odbrane

- Potrebno je pojačati naše napore u zaštiti stanovništva koje živi u ovom delu Srbije, pogotovo od svake vrste ugrožavanja bezbednosti, bilo da se radi o njihovoj fizičkoj bezbednosti, bezbednosti po njihove živote, ili se radi o bezbednosti njihove imovine. Takođe, nećemo dozvoliti nekažnjenu, nezakonitu seču šuma i država će preduzeti sve što bude potrebno da zaštiti i državnu i privatnu imovinu koja se nalazi u Kopnenoj zoni bezbednosti. Ministarstvo odbrane i Ministarstvo unutrašnjih poslova usaglasili su dalje korake u konkretnom postupanju u svim slučajevima koji mogu da se odnose na ove situacije – istakao je ministar Stefanović nakon sastanka.

Ministra odbrane, unutrašnjih poslova i načelnika Generalštaba o stanju i zadacima Treće brigade kopnene vojske u Kopnenoj zoni bezbednosti informisao je zamenik komandanta Treće brigade pukovnik Dragan Antić.

Sastanku su prisustvovali i starešine Vojske Srbije i predstavnici Ministarstva unutrašnjih poslova.

Foto: Ministarstvo odbrane

BONUS VIDEO: 

SNAGA VOJSKE SRBIJE! Pogledajte akciju na vojnom aerodromu u Nišu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Da li znate po kom srpskom velikanu je nazvana ulica koja povezuje Savski trg i Kulu Beograd?

Da li znate po kom srpskom velikanu je nazvana ulica koja povezuje Savski trg i Kulu Beograd?

BEZ poštovanja istorije i čuvanja sećanja na velikane koji su nas svojim besmrtnim delima u prošlosti zadužili nema ni svetle budućnosti. Vođen ovim univerzalnim životnim geslom, Belgrade Waterfront nije propustio da, podižući najmodernije naselje u Srbiji, čitavu desnu obalu Save premreži novim saobraćajnicama koje predstavljaju svojevrstan omaž slavnim istorijskim ličnostima.

23. 05. 2024. u 16:00 >> 12:26

Komentari (0)

ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA NOVOSTI: Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice