KIKA JE UMRLA, A I DALJE TRPI NASILJE: Suze u jutarnjem programu - prijatelj Kristine Đukić govorio o njoj, pa se rasplakao

Novosti online

10. 12. 2021. u 10:40

KRISTINA Kika Đukić, mlada jutjuberka i influenserka, izvršila je juče samoubistvo zbog višegodišnjeg zlostavljanja koje je trpela na društvenim mrežama.

КИКА ЈЕ УМРЛА, А И ДАЉЕ ТРПИ НАСИЉЕ: Сузе у јутарњем програму - пријатељ Кристине Ђукић говорио о њој, па се расплакао

Foto: Jutjub/Kika

Dušan Srbljak, bliski prijatelj Kike Đukić, gostovao je u jutarnjem programu Prve televizije, i kroz suze govorio o tragediji koja je potresla javnost, pogotovo mlade koji su obožavali Kiku.

- Bez obzira na to što je Kika imala toliki broj pratilaca i bila poznata, katastrofalno je što smo došli u situaciju da izgubimo jednu divnu osobu koja još nije ni počela da živi. Šta se tačno desilo bi trebalo da utvrde nadležni organi. Tek bi u ponedeljak trebalo da bude gotova obdukcija - rekao je on, a potom se osvrnuo na nasilje koje je trpela na internetu.

- Kika jeste bila žrtva nasilja na mrežama, ali dajte da utvrdimo šta se tačno desilo, zamislite koji je to pritisak na porodicu. Pozvao sam njenu majku i izjavio sam saučešće i žena je devastirana, nijedan roditelj ne zaslužuje da zakopa dete, kad na to pomislim krenu mi suze - rekao je Srbljak i zaplakao.

Foto: Printscreen/Prva

On kaže da mi više ne možemo da pomognemo Kiki Đukić, ali možemo da učinimo sve da se ovako nešto više nikada ne ponovi.

- Godinama se spominje to nasilje, mi moramo da nađemo način da postoji određeno telo koje će se baviti ovim, ovo gledaju deca. Ne znam kako da vam najprostije objasnim. Ona još uvek trpi nasilje, a nije među nama. Vi da vidite šta ljudi, deca pišu... Ja to ne mogu da razumem, da roditelji dopuštaju deci da izađu sa takvim komentarima, verovatno se i ne bave tom decom. Svi se peru od odgovornosti - rekao je on.

On kaže da je Kika Đukić bila osoba koja nije trpela nepravdu, i da je nju najmanja sitnica mogla da uznemiri.

- S jedne strane je bila jako otvorena, dok je sa druge bila introvertna, nije volela da priča o problemima. Zle komentare jeste spominjala prijateljima, pričalo se i o tome javno, na sav glas - zaključio je Srbljak.

Podsetimo, Kika je bila jedna od omiljenih srpskih gejmerki, jutjuberki i influenserki među mlađom populacijom.

Rođena je u Beogradu, imala je samo 21 godinu i bila je jedna od retkih devojaka gejmerki kod nas, a u martu 2015. godine pokrenula je svoj Jutjub kanal na kome je svakog dana postavljala klipove na kojima je igrala igrice.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri