NAJNOVIJA VREMENSKA PROGNOZA: Biće snega, direktor RHMZ otkrio šta nas čeka

Novosti online

29. 11. 2021. u 09:46

TOKOM nedelje svako koga već s ponedeljkom čekaju radne obaveze pita se kakvo nas vreme čeka.

НАЈНОВИЈА ВРЕМЕНСКА ПРОГНОЗА: Биће снега, директор РХМЗ открио шта нас чека

D. Balšić

A vreme ko vreme, stalno se menja... Tako nam i ova nedelja koja je pred nama donosi vreme koje je vrlo promenljivo.

Jugoslav Nikolić, direktor RHMZ-a, rekao je da nas u ponedeljak očekuje umereno do potpuno oblačno vreme, na severu zemlje bez padavina, a u ostalim krajevima Srbije mestimično sa kišom, a na planinama sa snegom, koji se krajem dana i u toku noći očekuje ponegde i u nižim predelima. Vetar slab zapadni i severozapadni. Jutarnje temperature od 4 do 9 stepeni, a najviša od 6 do 12 stepeni, po podne i uveče u padu.

U Beogradu oblačno, veći deo dana suvo, po podne i uveče sa slabom kišom, a u višim delovima šireg područja grada moguća je kratkotrajna pojava snega. U utorak se očekuje umereno do potpuno oblačno i u većem delu suvo vreme, samo još ujutru i pre podne u centralnim i južnim krajevima zemlje mestimično sa mešovitim padavinama (kiša i sneg), na planinama sa snegom uz slabljenje i postepeni prestanak padavina.

U sredu toplije i u većem delu Srbije suvo sa dužim sunčanim intervalima, samo na severu i istoku ujutro i pre podne oblačno, ponegde sa slabom kišom.

Od četvrtka do početka naredne sedmice prognozira se pretežno oblačno vreme, mestimično sa kišom, na planinama sa snegom.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK NA MARAKANI: Pred večiti derbi umro jedan od najvoljenijih članova FK Crvena zvezda