VREMENSKA PROGNOZA ZA PONEDELJAK, 29. NOVEMBAR: Mestimično sa kišom, u večernjim satima stiže sneg

Novosti online

29. 11. 2021. u 01:01

U SRBIJI vreme danas umereno do potpuno oblačno, na severu suvo, u ostalom delu mestimično sa kišom, na planinama sa snegom koji se krajem dana i tokom noći očekuje ponegde i u nižim predelima.

ВРЕМЕНСКА ПРОГНОЗА ЗА ПОНЕДЕЉАК, 29. НОВЕМБАР: Местимично са кишом, у вечерњим сатима стиже снег

Foto: D. Balšić

Duvaće slab i umeren, zapadni i severozapadni vetar, saopštio je RHMZ. Jutarnja temperatura biće od 4 do 9, a najviša dnevna od 6 do 12 stepeni, posle podne i uveče u padu.

Vremenska prognoza za Beograd

U Beogradu će sutra biti pretežno oblačno, veći deo dana suvo i hladno, posle podne i uveče povremeno sa slabom kišom, a u višim delovima grada moguća je i pojava kratkotrajnog snega. Temperatura će biti bez većeg kolebanja od 6 do 8 stepeni, posle podne i uveče u padu.

Vremenska prognoza za narednih sedam dana

Prema izgledima vremena do 6. decembra, u utorak umereno do potpuno oblačno i u većem delu suvo, samo još ujutru i pre podne u centralnim i južnim krajevima mestimično sa mešovitim padavinama (kiša i sneg), na planinama sa snegom uz slabljenje i postepeni prestanak padavina.

Od četvrtka pretežno oblačno mestimično sa kišom, na planinama sa snegom, na severu i istoku ujutro i pre podne oblačno ponegde sa slabom kišom.
Od četvrtka pretežno oblačno mestimično sa kišom, na planinama sa snegom.

BONUS VIDEO - Švajcarska pod snegom: Beli pokrivač na planinama

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

Donorstvo je herojstvo