PRE samo mesec dana, Marija (22) i Lazar (16) Milošević iz Zemuna nisu ni slutili da će u ovako kratkom roku ostati bez cele porodice - petoro Miloševića! Korona je odnela njihovu majku Svetlanu (46), oca Dejana (46), baku Mirjanu i dedu Dragoslava, koji je preminuo pre tri dana. U istom periodu izgubili su i prabaku, ali ona nije bila zaražena koronom.

resavac

17.11.2021. 09:02

Strasno da strasnije nemoze da bude!Neka je pokoj dusi i neka je laka zemlja svima,deci iskreno saucesce.Svaka cast na,,,"Sada smo mi porodica Marije i Lazara"!Kapa dole!Uopste ne sumnjam da ce tako i biti!Imam lep osecaj da se u nasoj zemlji puno toga promenilo na bolje.Svakako,ima mesta za jos bolje.Na tome se nesme ostati...Draga deco,glavu gore!Zivot je pred vama.A dali ce "neverne Tome" iz svega izvuci pouke,ostaje da se vidi?Ne dao Bog nikome!Narode moj,pamet u glavu,ostavi se glasina o zaveri...

Zoran

17.11.2021. 15:46

Evo antivakserima odgovor zašto su opasni po okolinu. Mama je samo bila vakcinisana, ali šta vredi kada niko drugi nije bio i taj jedan nevakcinisani se pobio celu porodicu! Strašno!