POUZDANI I VERNI ČITAOCIMA: Čestitke "Novostima" za 68. rođendan

V. N.

19. 10. 2021. u 09:55

Redakciji "Večernjih novosti" ovih dana neprestano stižu čestitke povodom 68. godišnjice izlaženja. Evo nekoliko karakterističnih poruka.

ПОУЗДАНИ И ВЕРНИ ЧИТАОЦИМА: Честитке Новостима за 68. рођендан

Arhiva

JASMINA VASOVIĆ, predsednica Vrhovnog kasacionog suda

VERNI SVOJOJ TRADICIJI

DNEVNI list "Večernje novosti", pre svega, nepristrasno i tačno informiše čitaoce o važnim događajima u Srbiji i regionu, u svemu istovremeno održavajući vernost profesionalnim standardima i vrednostima. Uverena sam da ćete i u budućnosti ostati dostojni svoje tradicije i dosledni objektivnom informisanju. Čestitam vam rođendan i želim uspeh u daljem radu i poslovanju.


* * * * * * * * *

PETAR PETKOVIĆ, direktor Kancelarije za KiM

TRAJANjE JE POKAZATELj KVALITETA

DUŽE od šest decenija "Večernje novosti" su svojevrsna institucija srpskog novinarstva, list koji svakodnevno objektivno i profesionalno izveštava o domaćim i svetskim političkim događanjima, ali i o sudbinama običnih građana, njihovim podvizima, problemima i izazovima. Vaše trajanje je najbolji pokazatelj i garant kvaliteta, a tiraž dokazuje da ste omiljeni među čitaocima i da ste dnevne novine kojima se veruje.Pravovremenim i objektivnim izveštavanjem o događajima na KiM i problemima sa kojima se srpski narod i naša država suočavaju u južnoj pokrajini, ali i podršci države Srbije našem narodu, pokazujete odgovornost i svest o značaju ove teme i u tome ćete uvek moći da računate na moju i podršku Kancelarije za Kosovo i Metohiju.

Želim vam da i u narednim godinama budete moderne dnevne novine, ali i čuvari tradicionalnih vrednosti naše države i našeg naroda, da ostanete verni istini i vašim čitaocima, a oni će vam, kao i do sada, uzvratiti poverenjem i visokim tiražom.


* * * * * * * * *

MILAN OBUĆINA, generalni sekretar jsd Partizan

JEDNOSTAVNOST PO MERI ČOVEKA

DECENIJAMA odolevajući izazovima u različitim okolnostima, ostajući privrženi visokom profesionalizmu u negovanju objektivnog informisanja, negujući jednostavnost po meri čoveka, "Večernje novosti" su postale ugledno, omiljeno, tradicionalno glasilo mnogih generacija čitalaca.

* * * * * * * * *

Vladimir Gudurić, direktor "Štamparije Borba"

SREĆNO U DALjEM RADU

ČESTITAMO vam godišnjicu "Večernjih novosti" i želimo vam mnogo uspeha u daljem radu. Srećno!

                       Vladimir Guduruć i radnici "Štamparije Borba" a. d.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KO ĆE DA NAPIŠE REZOLUCIJU O SRPSKIM ŽRTVAMA U SREBRENICI? Porodice žrtava ogorčene sramnim planovima dela međunarone zajednice