TRINAESTOGODIŠNjA A.D. (13) iz Male Krsne koju su dve devojčice toliko pretukle da je nakon toga morala da jede na slamčicu, ponovo je meta nasilnika i to svojih vršnjaka iz odeljenja.

ana

08.10.2021. 22:28

Za nasilje u skoli treba kaznjavati roditelje nasilnika, naplacivanjem usluga psihologa, socijalnih radnika, isplatom obestecenja zrtvi nasilja pa da vidimo ko bi se jos libio da nekog maltretita.. dok ne udare po dzepu nece se nista promeniti. Ljudi spr*aju decu pijani, pa ih gaji ulica a ne roditelji, ne bave se vaspitanjem i onda odgaje otpad drustva.. mi smo drustvo koje odgaja generacije antisocijalne dece, od ‘90 kad su se deca tukla metalnim sipkama i vadila nozeve nedni na druge nije se mnogo promenilo.

Janko

09.10.2021. 07:54

Da li primećujete da u Srbiji više nije vest ni kad neko nekog ubije ? A tek nasilje u školama koje je odavno postalo svakodnevica i deo školovanja naše dece ? Svi ćute, nema para više za projekte i konferencije na tu temu, šta !?

Dragan963

09.10.2021. 15:17

U svemu ovom vidljivo je da nastavnik ne radi svoj posao tj nije u stanju da zavede red na svom času pa se onda nevaspitana deca svađaju na času!!!