TAKMIČAR SLAGALICE RAZBESNEO TVITERAŠE: Izgubio od suparnika u kvizu, pa izjavom izazvao lavinu negativnih reakcija (VIDEO)

Novosti online

07. 10. 2021. u 22:42

ČUDNA izjava takmičara Radomira Jocića u poslednjoj epizodi kviza "Slagalica" izazvala je bes korisnika društvenih mreža, koji su ocenili potez crvenog takmičara kao krajnje nesportski.

ТАКМИЧАР СЛАГАЛИЦЕ РАЗБЕСНЕО ТВИТЕРАШЕ: Изгубио од супарника у квизу, па изјавом изазвао лавину негативних реакција (ВИДЕО)

Foto: Jutjub/RTS Slagalica - Zvanični kanal

Revanš partija Jocića i plavog takmičara, mladog Pavla Rupnika, bila je napeta, ali se mladić na kraju izborio za prolazak u polufinale.

Radomir je to prokomentarisao rečima koje su izazvale buru na društvenim mrežama:

- Ja sam igrao sa trećinom gasa, vidi se po rezultatu. Sreća je odlučila, u asocijacijama. Najbitnija je sreća, u svim kvizovima - rekao je poraženi takmičar.

"Sram da ga bude zbog ovoga, a malom svaka čast, baš mi je bilo drago kad ga je dobio",  "Nikad ni za koga nisam navijala kao za malog. Em je presimpatičan, veoma kulturan, em mi je bilo bitno da pobedi starijeg gospodina" - samo su neki od mnogih komentara na društvenim mrežama.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

BONUS VIDEO: KAŽE DA JE NAŠAO POTPUNU SLOBODU: Panta godinama živi u pećini i gradi mostove

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

REVANŠ ALBANCIMA OD GROBARA I DELIJA: Ovo se na EURO 2024 desilo dan nakon što se veličala velika Albanija (FOTO)