KAKO JE BOJSI POSTAO SRBIN: Čuveni DŽon Čalis otkrio zašto je tražio srpsko državljanstvo

Novosti online

07. 09. 2021. u 11:10

BRITANSKI glumac Džon Čalis, poznatiji kao Bojsi iz popularne serije Mućke, nedavno je podneo zahtev za srpsko državljanstvo, a kako kaže za TV Prva, jedva čeka da se vrati u Srbiju i sazna više o našoj zemlji.

КАКО ЈЕ БОЈСИ ПОСТАО СРБИН: Чувени Џон Чалис открио зашто је тражио српско држављанство

Foto V. Danilov

- Otkrio sam da imamo puno toga zajedničkog, jednostavno se smejemo istim stvarima, to je bilo veliko otkriće. Neko je rekao: „Gledanje Mućki je jedina stvar koja mi je stavljala osmeh na lice”. Razmišljao sam kako je bilo ratovati u Jugoslaviji, i nastaviti posle toga normalan život - kaže Čalis (78).

- Gradonačelnik mi je predložio da uzmem državljanstvo Srbije i time se osećam bliže narodu. Nadam se da ćemo se uskoro videti - poručio je čuveni Bojsi.

Čuveni Bojsi otkrio je da će nastaviti da promoviše Srbiju u svetu i otkrio o kakvim projektima sada razmišlja.

- Imam jedan projekat trenutno, a to je da se vratim u Srbiju i da saznam još nešto o vašoj zemlji. Možda napišem knjigu, a možda napravim još jedan dokumentarac. Nikad mi se to nije desilo, ali osećam u srcu tu vezu - zaključio je.

- Bojsi je mnogo promovisao Srbiju, ja sam mu predložio da uzme naše državljanstvo. Mućke su vrlo popularne u Srbiji, narod tu seriju doživljava kao svoju. Imamo sličan humor - kaže zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić.

Vest o tome da će Čalis dobiti državljanstvo Srbije prvobitno je na Fejsbuku objavio upravo Vesić.

- Mnogi su se u Srbiji obradovali fotografiji koju je britanski glumac Džon Čalis, koji je tumačio ulogu čuvenog Bojsija u kultnoj seriji Mućke, objavio na društvenim mrežama. Kako i ne bi, kada je na fotografiji Džonov crni „mercedes“, na čijim tablicama piše „Srbija“. Vreme je da otkrijem tajnu kako je slika nastala - napisao je Vesić na svom Fejsbuk profilu.

(B92)

BONUS VIDEO - Atmosfera sa druge večeri Filmskih susreta u Nišu

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024