BEOGRAĐANKA DOŽIVELA ŠOK NA PLAŽI U CRNOJ GORI: Pored preskupih cena za ležaljke - sada naplaćuju čak i ovo!

Novosti online

11. 08. 2021. u 13:59

MNOGI su jedva dočekali da posle prošlogodišnje pauze zbog situacije sa koronavirusom konačno odu na primorje i odmore se. Građani se u većoj meri odlučuju za odlazak u Crnu Goru, ali su ove godine umesto opuštanja pojedini naišli na veliko razočaranje.

БЕОГРАЂАНКА ДОЖИВЕЛА ШОК НА ПЛАЖИ У ЦРНОЈ ГОРИ: Поред прескупих цена за лежаљке - сада наплаћују чак и ово!

Foto: EPA

Utisci iz Crne Gore su šarenoliki. Jedni kažu da je sezona propala i da gužve nema, drugi nemaju gde da nađu parking od turista, a bilo je i onih kojima su cene došle kao hladan tuš. Biljana K. (31) iz Beograda otišla je u Dobrotu, malo naselje na obali Bokokotorskog zaliva, gde su veoma podigli cene tokom sezone, iako ima samo nekoliko hiljada ljudi, i to uglavnom lokalaca. 

Biljana se veoma neprijatno iznenadila kada je čula šta su Crnogorci počeli da naplaćuju, a što do sada nisu. 

 - Počeli su da naplaćuju tuširanje na plaži 80 centi, videli smo to na nekoliko mesta u Crnoj Gori, ležaljke koštaju na nekim plažama od 50-80 evra - kaže Beograđanka koja je po dolasku u Dobrotu doživela šok na jednoj plaži.

Ovo je samo jedan u moru primera koji su ljudima pokvarili odmor, a najveći utisak uvek ostave cene.

Za letovanje od 10 dana za dve osobe u ekskluzivnom apartmanu sa pet zvezdica u Crnoj Gori, treba izdvojiti u proseku od 3.000 do 6.000 evra. S druge strane, privatni smeštaj za jednu osobu u Budvi košta od 12 do 20 evra, naravno cena varira od blizine plaže i uslova u samom apartmanu. 

Cene namirnica su, prema rečima turista, za 15-20 odsto veće nego u Srbiji. Na sve to dodajte naplaćivanje tuširanja, ležaljki, suncobrana i ulaza u različite objekte i dobijate cifru koja vam se neće baš dopasti.

(Mondo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (20)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!