ZA ONE ZA KOJE SAM SOTONA: Dr Kon ne krije ljutnju, poslao snažnu poruku - Insistiram da se usredsredimo na protivnika svih nas - delta soj

Novosti onlajn

17. 07. 2021. u 14:11

EPIDEMIOLOG i član Kriznog štaba za borbu protiv korona virusa dr Predrag Kon oglasio se danas na Fejsbuku i još jednom podsetio da je glavni protivnik ka povratku normalnom životu upravo virus.

ЗА ОНЕ ЗА КОЈЕ САМ СОТОНА: Др Кон не крије љутњу, послао снажну поруку - Инсистирам да се усредсредимо на противника свих нас - делта сој

Foto: Tanjug/Vlada Republike Srbije/Slobodan Miljević

- Za one za koje sam sotona, prodana duša, izdajnik, po kojima se zlurado radujem ponovnom porastu kovida 19, molim, pa i insistiram da se usredsrede na jedinog protivnika svih nas, a to je virus, ovog puta u delta varijanti. Za tri nedelje mogu brojevi novozaraženih postati četvorocifreni u jednom danu, a bolnice će verovatno početi da se pune već za sedam dana - napisao je on.

Osvrnuo se i na obaveznu vakcinaciju.

- Nema vremena za premišljanje, hitno bi trebalo početi sa obaveznom vakcinacijom zdravstvenih radnika, a zatim i ostalih grupa stanovnika koji su u posebnom riziku ili su u prilici da masovno zaražavaju druge zbog prirode posla koji obavljaju. Za one koji me optužuju da širim paniku... Kada vatra započne sakrijete se i ne gledate... Samo da niko ne vidi... Manite se toga - zaključio je dr Kon.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

KAKVA KLOPKA: Ovako je policija nadmudrila huligane i pohapsila aktere velike tuče navijača pred večiti derbi (FOTO/VIDEO)