VREMENSKA PROGNOZA ZA PETAK 16. JUL: Pogledajte kakvo nas vreme očekuje danas, RHMZ izdao novo upozorenje - važi do 19. jula (FOTO)

Novosti online

16. 07. 2021. u 01:05

U SRBIJI će danas biti promenljivo oblačno, mestimično s kišom, pljuskovima i grmljavinom.

ВРЕМЕНСКА ПРОГНОЗА ЗА ПЕТАК 16. ЈУЛ: Погледајте какво нас време очекује данас, РХМЗ издао ново упозорење - важи до 19. јула (ФОТО)

Foto "Novosti"

 Posle podne ponegde nepogode sa jakim pljuskom, velikom količinom padavina, gradom i olujnim vetrom. Duvaće slab i umeren, istočni i severoistočni vetar.

Najniža temperatura od 17 do 21, najviša od 29 do 33 stepena.

Vremenska prognoza za Beograd

U Beogradu će biti promenljivo oblačno, povremeno s kišom, pljuskovima i grmljavinom, uglavnom posle podne. Vetar slab i umeren, istočni.

Najniža temperatura 20, najviša 29 stepeni.

Foto: RHMZ


Upozorenje RHMZ na kratkotrajne vremenske nepogode od 16. do 19. jula


Od petka do ponedeljka promenljivo oblačno sa čestom pojavom kiše, pljuskova i grmljavine. Ponegde nepogoda sa jakim pljuskom, velikom količinom padavina, gradom i olujnim vetrom.

Vremenska prognoza za narednih sedam dana

Prema izgledima za narednih sedam dana, do 23. jula , do utorka se očekuje promenljivo oblačno s kišom, pljuskovima i grmljavinom. Ponegde nepogode sa jakim pljuskom, velikom količinom padavina, gradom i olujnim vetrom.

Od srede pretežno sunčano, posle podne ponegde kratkotrajni pljusak sa grmljavinom.
Temperatura oko prosečnih vrednosti, najviša od 26 do 31 stepena.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)