RHMZ IZDAO HITNA UPOZORENJA: Nad Srbijom se bore kiša, grad i tropske vrućine (FOTO)

Novosti onlajn

20. 06. 2021. u 13:55

NAD Srbijom se i dalje "bore" nestabilni, kišoviti i vreli sistem koji nam s jedne strane donose olujne nepogode, a s druge tropski talas.

РХМЗ ИЗДАО ХИТНА УПОЗОРЕЊА: Над Србијом се боре киша, град и тропске врућине (ФОТО)

Foto: K. Mihajlović

Premda su najavljene temperature danas i sutra visoke, ipak nas sutra očekuje i kiša, grmljavina, vetar i sve ono što sa sobom nose letnje oluje.

- U ponedeljak se na području Srbije lokalno očekuju i kratkotrajne vremenske nepogode sa gradom, obilnim padavinama za kratak vremenski period i jakim vetrom u zoni padavina - upozorava RHMZ.

Međutim, odmah nakon ovog upozorenja objavljeno je i drugo koje se odnosi na period od 22. do 25. juna.

Foto: RHMZ

- Od utorka, 22.juna, veoma toplo vreme sa temperaturom ( i jutarnjom i dnevnom) znatno iznad proseka za ovaj period godine. Najviša dnevna temperatura u većini mesta kretaće se od 36 do 39 stepeni. Manji pad temperature očekuje se od petka, 25.juna. U Beogradu od utorka do petka veoma toplo i sparno sa temperaturom od 36 do 38 stepeni.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)