PENZIJE OD SUTRA: Kalendar isplata penzija za avgust PIO fonda

B.B.

01. 09. 2023. u 09:34

ISPLATA penzija za avgust, prema kalendaru, koji je objavio Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje, počinje sutra 2. i trajaće do 11. septembra.

ПЕНЗИЈЕ ОД СУТРА: Календар исплата пензија за август ПИО фонда

Foto N. Fifić

Prvi "na listi" su korisnici iz kategorije samostalnih delatnosti kojima se penzije uplaćuju na tekućim računima, dok će za one koji primaju na kućnu adresu ili poštanskim šalterima, isplata početi 4. septembra. Dan kasnije penzije će dobiti vojni i poljoprivredni penzioneri, bez obzira za koji način isplate su se odlučili.

Poslednji za isplatu će biti korisnici iz kategorije zaposlenih. Tako će oni koji primaju preko tekućih računa avgustovske čekove dobiti 9. septembra, a ostali dva dana kasnije.

Iznos na čekovima biće isti kao i prilikom prethodne isplate.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu