VAUČER ZA ODMOR U CRNOJ GORI: Oko 25 hiljada prosvetnih i zdravstvenih radnika može iskoristiti iznos od 200 evra

B.Dabić

20. 05. 2021. u 16:35

RASPODELA turističkih vaučera za zdravstvene i prosvetne radnike u Crnoj Gori počela je danas. Oko 25.000 zaposlenih u prosveti i zdravstvu dobiće SMS poruku kojom će biti obavešteni da mogu iskoristiti svoj turistički vaučer u iznosu do 200 evra.

ВАУЧЕР ЗА ОДМОР У ЦРНОЈ ГОРИ: Око 25 хиљада просветних и здравствених радника може искористити износ од 200 евра

Foto RTV Budva

Uslov da budu na listi sa koje prosvetni i zdravstveni radnici mogu izabrati smeštaj gde žele da provedu svoj odmor steklo je 415 vlasnika privatnog smeštaja. 

- U sledećih nekoliko dana oko 25.000 zdravstvenih i prosvetnih radnika će dobiti SMS koji će sadržati instrukcije sa linkom putem kojeg će se moći ulogovati na platformu odnosno veb-sajt i dobiti sve neophodne informacije - kazala je državna sekretarka za turizam u Ministarstvu ekonomskog razvoja Ivana Đurović i dodala da niko ne treba da brine ukoliko se desi da bude izostavljen.

- To nije nikakav problem, uvek se može dodati tako da niko ne treba da brine i svi zdravstveni i prosvetni radnici će dobiti turistički vaučer - kazala je Đurović.

Prosvetni i zdravstveni radnici mogu izabrati smeštaj gde žele da provedu svoj odmor među 415 objekata.

- Mislim da će to biti značajan izvor prihoda za vlasnike privatnog smeštaja kojima je ova mera prvenstveno namenjena, osim prosvetnih i zdravstvenih radnika kojima dugujemo ogromnu zahvalnost za trud i rad i sve tokom pandemije ali i generalno - kazala je Đurović.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri