KRIVOKAPIĆ NAJAVIO: Sledeće nedelje Crna Gora otvara granicu za turiste

Srna

14. 05. 2021. u 22:18

CRNA Gora će sedeće sedmice otvoriti sve granice za turiste, najavio je premijer Zdravko Krivokapić.

КРИВОКАПИЋ НАЈАВИО: Следеће недеље Црна Гора отвара границу за туристе

Foto: D. Milovanović

On je, nakon zvanične posete Grčkoj, rekao da ta država potpuno stoji uz Crnu Goru, da će pružiti snažnu podršku, pogotovo investitorima koji će biti više prisutni iz Grčke na prostoru Crne Gore.

- Pored izuzetne podrške koju smo dobili, ukazano je na činjenicu da je Crna Gora lider na Balkanu, da treba to da ostane i da ćemo imati podršku grčke Vlade, biznismena i naravno svih onih koji žele da pomognu Crnoj Gori - naveo je Krivokapić.

On je dodao da ga raduje to što će premijer Grčke Kirijakos Micotakis vrlo brzo posetiti Crnu Goru i na taj način pokazati i osnažiti sve što su dogovorili tokom tri dana.

- Najvažnija poruka je da se Crna Gora vidi kao Grčka na Balkanu, odnosno na Jadranskom moru. To je poruka koja osnažuje sve naše puteve i daje nadu da će brojni investicioni poduhvati koje smo zamislili biti vrlo brzo realizovani - rekao je Krivokapić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

KLIKNITE ZA VIŠE VESTI

Komentari (1)

Joco

14.05.2021. 23:57

Ovaj čovek je bolestan ili bezobrazan.Tvrditi da je CG,600.000 stanovnika,lider na Balkanu je jedna velika glupost.Grčka će im pomoći,a dobro je poznato kako se Grčka godinama izvlači iz blata zahvaljujući novcu od EU.Kad to stane,Grčka ode u propast.To je već počelo u CG,oslonila se na turizam,pokrali DPS-ovci s Milom,a narod nema sada ni platu,vakcine,zdravstvo nula,investicije nikakve,nema avionsku kompaniju,putevi nula,...Šta imaju?Jedno veliko ništa i ostaće i dalje lider na Balkanu,kao napukli čabar. Krivokapiću,ne glumi da si pameta,ti si najpokvareniji političar na ovim prostorima,za tebe je Milo mala maca.