MEDOJEVIĆ JASNIJI NEGO IKAD: Nema napretka Crne Gore dok su Đukanovići na slobodi

Novosti online

07. 05. 2021. u 16:04

PREDSEDNIK Pokreta za promene i jedan od lidera Demokratskog fronta, Nebojša Medojević, smatra da nema napretka Crne Gore dok su Đukanovići na slobodi i dok DPS politički deluje.

МЕДОЈЕВИЋ ЈАСНИЈИ НЕГО ИКАД: Нема напретка Црне Горе док су Ђукановићи на слободи

Foto: Printskrin A1TV

- Izborna je kampanja. I prirodno su i očekivani malo oštriji tonovi. Mlade kolege iz demokrata još ne mogu da se snađu u saradnji sa (Zdravkm) Krivokapićem. Nije to lako. On menja stavove nekoliko puta na dan, a očigledna je opsesivna simpatija prema (Milu) Đukanoviću, koju mu je verovatno usadila rektorka (Radmila) Vojvodić, čija je bio desna ruka i leva noga.

Kada mlade kolege lideri demokrata malo odrastu, formiraju svoju porodicu, dobiju svoju decu, shvatiće i sve moje dileme, bitke i greške. Svako vreme nosi svoje breme. I ja sam u njihovim godinama verovao u ideju da Crna Gora može biti demokratska, pravna, ekonomski razvijena država. Verovao sam u magični i zavodnički sjaj stare dame Evrope i u uticaj međunarodne zajednice. Danas sa 55 godina stvari gledam malo drugačije. Volim Crnu Goru mnogo, ali svoju porodicu volim još više. Zato kolege lideri Demokrata, ženite se i stvarajte porodicu, volite i poštujte svoje supruge i njegujte decu i čuvajte našu tradiciju i našu pravoslavnu veru. U Crnoj Gori ne postoji mafija. Postoje samo braća Đukanović koji su nam oteli državu, uzeli sve nas kao taoce i naplaćuju reket. Uhapsimo braću Đukanović, zabranimo DPS kao političko krilo mafije, pohapsimo sve funkcionere DPS-a, njihove tajkune i švercere i oduzmimo im opljačkano i vratimo narodu. Nema napretka Crne Gore dok su Đukanovići na slobodi i dok DPS politički deluje - napisao je Medojević, a objavljeno je na Fejsbuk stranici Demokratskog fronta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

doktor

07.05.2021. 16:54

Medojevic je najiskreniji politicar u Crnoj Gori .Bilo bi lepo da se obistini sve sto on zeli . Samo sto se protiv mafije moze boriti odlucno sa dobro opremljenom policijom, tuziocima i sudom . Mislim da C. Gora sve to jos nema .