"CRNA GORA JE BANKROTIRALA!" Milan Knežević - Milo preti svima, najavljuje ratove, a država u opasnosti da bukvalno prosi po svetu

Novosti online

14. 04. 2021. u 22:03

OČEKIVAO sam sinoć da Milo Đukanović saopšti crnogorskoj i regionalnoj javnosti koliko je za vreme njegovog trodecenijskog predsednikovanja i premijerovanja otvorio fabrika, bolnica, škola, obdaništa, poručio je jedan od lidera DF-a Milan Knežević.

ЦРНА ГОРА ЈЕ БАНКРОТИРАЛА! Милан Кнежевић - Мило прети свима, најављује ратове, а држава у опасности да буквално проси по свету

Foto: Novosti

Takođe je mogao reći, kazao je on, koliko je u vremenu pandemije obezbedio vakcina i šta je uradio da naš zdravstveni sistem spremno dočeka ovaj globalni izazov.

- Umesto toga, ponovo se bavio Srbijom, najavljivao nove ratove na osnovu iskustva iz devedesetih i po starom dobrom običaju pretio svima koji ne misle kao on. Zato sad imamo najgoru vest za građane naše države a to je javno priznanje našeg državnog rukovodstva da ne možemo vratiti dugove, da će nam iz dana u dan padati kreditni rejting, i da više nigđe nećemo moći da pronađemo neophodna sredstva za puko preživljavanje. Nakon što je EU početkom nedelje odbila da preuzme kredit od kineske EXIM banke, međunarodne crnogorske obveznice su doživele najveći dnevni pad u svojoj istoriji.

Drugim rečima Crna Gora je bankrotirala, i zato Đukanović sinoć lovi preostale Srbe iz 1918. pošto u 2021. zahvaljujući njemu, a plašim se i neodlučnosti i nesposobnosti čelnih ljudi Vlade, ćemo doći u situaciju da bukvalno prosimo svaki evro po regionu i svetu - poručio je Knežević.

(Borba)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

Zoran 555

15.04.2021. 02:55

Da je kojim slucajem A.Vucic predsednik Crne Gore umesto ovog kriminalca Dukanovica Crna Gora bi za 10 godina bila skoro ko Svajcarska..i morali bi uvesti 50 000 radnika..To je razlika izmedu politicara koji ima viziju i dobru nameru..i politikanta koji gleda samo svoj dzep..Demagog Dukanovic optuzuje Srbiju da bi legitimisao obespravljivanje lokalnih Srba i SPC..mada je svima jasno da od Srbije nepreti nikakva opasnost..Srbija se bavi sobom..i povremeno pokazuje dobrosusedske reakcije..kao u slucaju vakcina.. Ogromne posledice loseg vodena ekonomije ,kriminal i nemoral 30 godisnje vladavine ostavile su na zalost katastrofalne posledice na osiromaseno crnogorsko drustvo..I najinteresantnije je da "vladar" nevidi kod sebe ni jednu pogresku..tragikomicno..